’ALTIN DEĞERINDE OLAN BİR MAÇI KAZANDIK’

’ALTIN DEĞERINDE OLAN BİR MAÇI KAZANDIK’
Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, ”Fatsa Belediyespor maçı galibiyeti ile rahat bir nefes aldık ”dedi.

 

 

FUTBOLCULARIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM
Geçtiğim sonu Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçı galibiyeti ile başlan çıkışlarını Fatsa Belediyespor karşısında da devam ettirdiklerinin altını çizen Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, ”Rakibinizin karşısında ortaya koyduğumuz güzel bir oyunun sonucunda galip gelmeyi başardık. Alınan bu galibiyetten sonra futbolcularımı yürekten kutluyorum Bu arada takımını 90 dakika boyunca türbinden destekleyen taraftarlarımızın yanı sıra maç sonarasın Fatsa Belediyespor taraftarları ise centilmenlik yaprak futbolcularımızı türbinden alkışladılar bu jest beni çok duygulandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum ”diye konuştu.   

LIĞI İYİ BİR YERDE NOKTALAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
Hafta sonu karşılaşacakları 1926 Bulancakspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Hocaoğlu, ”Her iki haftayı altı puanla kapattık. Yolumuza devam ediyoruz. Lığ de kalan son iki maçımızı kayıpsız atlatarak lığı iyi bir yerde noktalamayı düşünüyoruz. Bu arada hafta sonu yapacağımızı maçımızı önemsiyoruz. İyi harılan anmak zorundayız. Her maçta olduğu gibi bu maç tada tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Fatsa Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düşen Kemal Sabri Bayraktarın dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor ”dedi. Köksal ÖNER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.