İZMİR'DE GOL SESİ ÇIKMADI

İZMİR'DE GOL SESİ ÇIKMADI
Yılport Samsunspor, yeni sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Altay ile 0-0 berabere kaldı.

Kırmızı-beyazlılar TFF 1.Lig'de sezonun ilk mücadelesinde deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

20200913193836-ss1-4550.jpg

İlk devrede Ahmethan Köse ve Burak Çalık ile kaleye yaklaşan Yılport Samsunspor skoru değiştiremedi. Rakip Altay ise ilk devrede pek organize olamasa da duran toplarla fırsat aradı. İlk 45 dakikada her iki takım da dengeyi bozamadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girildi. 

20200913195512-ss1-4632.jpg

İKİNCİ YARIDA ALTAY BASKISI
Mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi Altay, Yılport Samsunspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar yakaladı. Hücumda ve orta alanda etkisiz kalan kırmızı-beyazlılarda kritik kurtarışlar yapan kaleci Nurullah Aslan ve defans oyuncuları güzel bir mücadele sergiledi.

20200913203544-ss1-4704.jpg

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam oyuna 68.dakikada müdahale ederek Gökhan Alsan'ın yerine İlyas Kubilay Yavuz'a görev verdi. Yavuz, orta sahada pas trafiğini artırsada Samsunspor hücuma çıkmakta zorlandı. Samsunspor'da oyuna Ferhat Çulcuoğlu ve Veli Çetin de dahil oldu. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve TFF 1.Lig'in ilk haftasında Altay ve Yılport Samsunspor sahadan birer puanla ayrıldı.

20200913211003-ss1-4776.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR
5’inci dakikada ani gelişen Altay atağında Paixao’un ceza sahası dışından kaleye çektiği şutu Nurullah kurtardı.
16’ncı dakikada ani gelişen Yılport Samsunspor atağında Ahmethan’ın pasıyla buluşan Burak Çalık’ın ceza sahası dışından kaleye çektiği şut az farkla yandan auta çıktı.
27’nci dakikada Ahmethan’ın pasıyla buluşan Burak Çalık, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye çektiği şutu kaleci Burak Öğür kornere çıkarttı.
31’inci dakikada Putsila’nın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Paixao’nun kafa vuruşunda kaleci Nurullah topu kornere çıkarttı.
33’üncü dakikada ani gelişen Yılport Samsunspor atağında Ahmethan’ın ceza sahasına girer girmez kaleye çektiği şut az farkla yandan auta çıktı.
37’nci dakikada Putsila’nın ceza sahası içerisinde pasıyla buluşan Ziya’nın vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
42’nci dakikada Caner’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Plumain’in vuruşunda top kaleci Burak Öğür’de kaldı.
46’ncı dakikada ani gelişen Altay atağında Putsila’nın pasıyla buluşan Ziya’nın vuruşunda top kaleci Nurullah’ta kaldı.
58’inci dakikada Paixao’nun pasıyla buluşan Putsila’nın sert vuruşunda kaleci Nurallah son anda topu ayaklarıyla uzaklaştırıyor.
64’üncü dakikada Burak Çalık’ın ceza sahasına yaptığı ortada Plumain’in vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum