Alperenler Vazifelerini Yerine Getirdi

Alperenler Vazifelerini Yerine Getirdi
Alperen Eğitim Kültür Merkezleri ve Alperen Ocakları 3 yıldır yapılan kurban organizasyonunu Ecdad yadigarı topraklar Makedonya ve Kosova da gerçekleştirdi.

SON GÜN DÖNDÜLER

Kurban Bayramı'nın amaçları arasından olan bu kutlu görev için Makedonya'ya oradan da Kosova'ya Alperen Eğitim Kültür Merkezi İl Başkanı Coşkun Arslan ve Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Akkoyun görevlerini tamamlayarak bayramın son günü Samsun'a geri döndüler. Yurtiçi ve yurtdışından gelen yardımlarla çok sayıda hisse toplayan Arslan ve Akkoyun bu vazifenin onlar için onur kaynağı olduğunu belirttiler.

3 YILDIR DEVAM EDİYOR

Alperenler'in Makedonya ve Kosova'da yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatmak için seferber olduğunu kaydeden Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Akkoyun, "3 yıldır düzenli olarak yaptığımız bu etkinliği kazasız belasız yerine getirdiğimiz için oldukça memnunuz. Bayramın ilk günü Makedonya'da kalıp oradan Kosova'ya geçiş yaptık. İkinci ve üçüncü gün de Kosova'daki ihtiyaç sahibi müslüman kardeşlerimize karşı yapmamız gereken işi özverili bir şekilde hallettik. Bizlere destekte bulunarak buradaki kardeşlerimize yardım gönderen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı etkinlikte onların hayırsever vatandaşlarımızın katkısı büyük." diye konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.