Alperenler, Kutlu Görev İçin Balkanlar'a Gidiyor

Alperenler, Kutlu Görev İçin Balkanlar'a Gidiyor
Alperen Eğitim Kültür Merkezleri ve Alperen Ocakları 3 yıldır yapılan kurban organizasyonunu ecdat yadigarı topraklar olan Makedonya ve Kosova'da gerçekleştirecek.

Alperen EKM İl Başkanı Coşkun Arslan ve Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Akkoyun 22 Eylül Salı günü bu önemli vazife için yola çıkacak.

"BÜYÜK SORUMLULUK TAŞIYORUZ"

Bu kutlu görevi Alperen EKM İl Başkanı Coşkun Arslan ve Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Akkoyun beraber gerçekleştirecek. Alperen EKM İl Başkanı Coşkun Arslan; Ecdat yadigarı topraklara böylesine bir kutlu görevi icra etmek için gitmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Akkoyun, "Yurtiçi ve Yurtdışından milletimizin bizlere vermiş olduğu Kurban vekaletlerini ihtiyaç sahipleri Müslüman Türk Kardeşlerimize götürmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bu vazifemizi eksiksiz yerine getirmek için elimizden geldiğince çalışacağız" şeklinde ifade etti.

KURBANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK

22 Eylül Salı günü yola çıkacak olan kafile Arife günü ve bayramın 1. Günü Makedonya'da kurbanları kesecekler, bayramın ikinci ve üçüncü günleri de Kosova'da kesilen kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar. 

"KARDEŞLERİMİZE EL UZATALIM"

Arslan ve Akkoyun milletimize yaptıkları ortak çağrıda da 21. Yüzyılın Alperenleri'ne destek vermelerini ve müslüman kardeşlerimize Türk Milleti'nin şefkatli ellerini uzatmasını beklediklerini dile getirdiler. 

Not: Bir kişilik kurban hisse bedeli 475 TL olup, katılım için son gün 21 Eylül Pazartesi'dir. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.