Alperen Ocakları'ndan Anlamlı Yardım

Alperen Ocakları'ndan Anlamlı Yardım
Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği “Çocuklar Üşümesin” kampanyası kapsamında Salıpazarı ve Çarşamba İlçesi’nde ki ihtiyaç sahipleri öğrencilere mont ve bot yardımı yapıldı.


Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın başlattığı “Çocuklar Üşümesin” kampanyası çerçevesinde Salıpazarı ve Çarşamba İlçesi’nde ki öğrencilere çok sayıda mont ve bot yardımı yapıldı. Çarşamba Kocatepe İlkokulu, Salıpazarı Yavaşbey İlkokulu ve Salıpazarı Bereket İlkokulu’nda ki ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan kışlık mont ve bot yardımında Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk’un yanı sıra, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ile partinin yönetim kurulu üyeleri, Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Salıpazarı Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Hüseyin Şahin ve okul müdürleri de bulundu. 

Gerçekleştirdikleri yardım kampanyası kapsamında öğrencilere yapılan yardımlardan ötürü büyük bir mutluluk içerisinde olduklarını ifade eden Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk, “İlçemizde ve komşu ilçemiz Salıpazarı’nda yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimize soğuk kış aylarında bir nebze olsun yardımda bulunmak istedik. “Çocuklar Üşümesin” adıyla başlattığımız yardım kampanyamıza çok olumlu dönüşler oldu. Bu bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Kampanya çerçevesinde toplanan çok sayıda kışlık mont ve botlarımızı okullarımızda ki müdürlerimize teslim ettik. Yardımların yerine ulaşması bizleri sevindirirken aynı zamanda ihtiyaç sahibi çocuklarımızı da aynı şekilde mutlu etmiştir. Bu çizgide yardım kampanyalarımız devam edecektir. Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak toplumumuzda ki eksiklikleri tespit ederek çözüm yolu bulmak için var gücümüzle mücadelemizi ortaya koyacağız. Yardım kampanyamızda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” değerlendirmesini yaptı. Başkan Ali Kemal Totuk ve beraberinde ki heyet yardım kampanyasının gerçekleştirildiği okullarda fotoğraf çekindiler. Emin İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.