Almanya’dan Atakum’a yardım eli.

Almanya’dan Atakum’a yardım eli.
Almanya'da faaliyet gösteren Umudum Ol Derneği ile Atakum Kent Konseyi 'nin ortaklaşa düzenledikleri “Umutla Gelen Şefkat” projesi Atakum'da start aldı.

İhtiyaç sahibi 400 çocuğa kaban dağıtımı yapılan törende Umudum Ol Derneği Genel Başkanı Öznur Yücetaş “dernek olarak hayata geçireceğimiz projelerle Türkiye'nin her yerinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedef edindik. Projenin ilk etabı olan “Umutla Gelen Şefkat” projesinde bizden yardımlarını esirgemeyen ve büyük bir misafirperverlik gösteren başta Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman olmak üzere Atakum Belediye Başkanına ve bize el veren hayırseverserlere sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman yaptığı konuşmasında “bizi manevi anlamı çok büyük olan bu projeye ortak ettiğiniz , bu hayra vesile olmamızı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise yapmış olduğu konuşmasında Atakum Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal Belediyecilik anlayışını ön plana çıkarmak için göreve geldikleri günden itibaren ciddi atılımlar yaptıklarını ifade etti. Başkan Taşçı “bizler de hayır çarşılarımızla ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmak için köy köy geziyoruz. Gerek Ramazan aylarında gerek ise sosyal yardım fonumuz aracılığıyla vatandaşlarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Hizmette ve sosyal Belediyecilik anlamında öncü olmak için gayret içerisindeyiz. Biz sadece Samsun'a değil Karadeniz'de 1 numara olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyoruz. Almanya'dan Atakum'a kurduğunuz bu gönül köprüsünün anlamı çok büyük. Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Günün anısına Umudum Ol derneği üyelerine birer plaket sunuldu.
400 ihtiyaç sahibi çocuk aldıkları kabanlarla bu kışı üşümeden geçirecek olmanın sevincini yaşadılar.
Hacer Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.