ALMA MAZLUMUN AHINI…

ALMA MAZLUMUN AHINI…
1994-1999 yılları arasında Kurupelit Belediye Başkanlığı yapan Şahin Keskin'in şuan yaşadığı trajik duruma düşmesinin sebebi olarak başkanlık döneminde deniz kenarında yaşayan yaşlı bir kadının evini ve arsasını zorla başka yere taşıyarak kadını evsiz bırakması ve yaşlı kadından 'Allah onu evsiz bıraksın' bedduasını alması gösteriliyor.

1994-1999 yılları arasında Kurupelit Belediye Başkanlığı yapan Şahin Keskin, deniz kenarında ufak bir evi ve arsası bulunan yaşlı bir kadının arsasını alıp yaşlı kadını dağ başına taşıyarak evinden çıkarıp evinin olduğu yerde üç katlı ev yapmıştı. Evsiz kalan yaşlı kadın “Bu başkan nasıl beni evsiz bıraktıysa Allah da onu evsiz bıraksın” diye beddua etmişti. Aradan geçen 20 yıllık süreçte Şahin Keskin evini, barkını, tüm servetini kaybetti ve hac bürosu olarak kullandığı dükkânın üst katına çekyat koyarak yaşamaya başladı. Bu durum akıllara yaşlı kadının bedduası getirdi. Adeta ‘alma mazlumun âhını çıkar aheste aheste’ atasözü bir kez daha tecrübe edilmiş oldu. 

manset-2-010.jpg

RAHŞAN AFFINDAN FAYDALANMIŞ
Şahin Keskin’in başkanlığı döneminde imar planlarında haksız uygulamalar yaparak yaşlı kadından aldığı binayı daha sonra satmak zorunda kalmıştı. Binanın etrafında yapılan lüks villaların arasında kalan bina şimdi metruk vaziyette ve satılık levhası asılmış olarak beklemekte. Şahin Keskin, başkanlığı döneminde yaptığı bu tür uygulamalar nedeniyle mahkemelik olmuş ancak ‘Rahşan affı’ olarak bilinen af sebebiyle dosyaların tamamı ertelenmişti.

ewdedwe-2.jpg

HİÇBİR İŞİNDE BAŞARILI OLAMADI
Şahin Keskin’in yaptığı ticaretin hiçbir kısmında başarılı olamadığı da bilinmekte. Belediye başkanlığından önce bir müddet Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde memur olarak çalıştıktan sonra DYP’den Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmiş ancak listelerde yer bulamamıştı. Bağdat caddesinde mobilyacılık yapmaya başlayan Keskin, orada başarılı olamayıp Bağdat caddesinde küçük bir halı dükkânı açmış. Orada da başarılı olmayınca Demirciler yokuşunda hırdavat dükkânı açmış ancak onu da kapatmak zorunda kalmıştı. Belediye Başkanlığından sonra gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan Bahadır’ın uğraşları sonucunda İlahiyat Fakültesinde Okutman olarak işe girmiş, buradan emekliye ayrılmıştı.

manset-1-012.jpg

HAC ORGANİZASYONUNDA DA BAŞARISIZ
Emekli olduktan sonra Hac ve Umre işine giren Şahin Keskin’in bu işte de başarılı olamadığı, işini devretmek için gazetemiz köşe yazarlarından Mehmet Ali Coşkuner’e ricada bulunduğu ancak işyerini devredemediği öğrenildi. Şahin Keskin’in gerek Umre ibadeti gerekse Hac ibadeti için Arabistan’a götürdüğü Hacılara vaat ettiği Beytullah’a yakın otellerde konaklatmadığı için artık müşteri bulamadığı da gelen bilgiler arasında.

KONUŞTUKLARININ %90’I DOĞRU DEĞİL
Şahin Keskin’in ölen eşiyle ortak olan evini, eski eşinin yakınlarının satarak parasını kendisine vermediğini piyasaya anlatmış ancak yapılan araştırmalardan satılan evin parasının tamamını kendisinin alıp borçlarına ödediği anlaşıldı. Keskin’in bu yaptıkları piyasadaki itibarını zedelediği, yakında şehri terk edip başka bir şehre gideceği iddia edilmekte. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum