Alkol aldığı arkadaşını göğsünden vurdu

Alkol aldığı arkadaşını göğsünden vurdu
SAMSUN’da birlikte alkol alırken çıkan kavgada 20 yaşındaki Muzaffer Kılıç'ı göğsünde tabancayla vurduğu iddiasıyla 34 yaşındaki E.T. yakalandı. Emniyetteki sorgusunun ardından E.T. adliyeye sevk edildi.

Olay İlkadım İlçesi Kökçüoğlu Mahallesi 1458’inci Sokak’ta bulunan alanda dün akşam meydana geldi. İddiaya göre arkadaşları ile birlikte alkol alan Muzaffer Kılıç ve E.T. arasında tartışma çıktı. Gruptan bir kişi, kavgaya dönen tartışmayı ayırmak için havaya ateş etmek üzere belindeki tabancasını çıkardı. Çıkan arbedede silahı alan E.T., Muzaffer Kılıç’a bir el ateş ederek göğsünden vurdu. Ağır yaralanan Kılıç, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

E.T. ise olay yerinden kaçtı. Kaçarken tabancayı boş bir alana atan E.T., polisin çalışmaları sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan E.T., bu sabah adliyeye sevk edildi. Bu arada olayda göğsünden yaralanan Muzaffer Kılıç’ın tedavisine yoğun bakımda devam edildiği belirtildi. 

TUTUKLANDI

Samsun'da birlikte alkol alırken tartıştığı arkadaşı Muzaffer Kılıç'ı göğsünden tabancayla vurarak ağır yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen E.T., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.