ALAÇAM GENÇLİK MERKEZİ ENGELLİLER İLE HAYATI PAYLAŞTI.

ALAÇAM GENÇLİK MERKEZİ ENGELLİLER İLE HAYATI PAYLAŞTI.
Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Şener,” Gençlik Merkezimiz tarafından organize edilen ....

 Bafra Osman beyli Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Öğrenciler ile  Alaçam Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri etkinliğimize katıldılar”dedi.

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü  Bülent Şener,” İlçemizde düzenlediğimiz etkinliğe ilçe kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar Garnizon komutanı Sayın Duran Vuranok Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar Genel Meclis Üyeleri Daire Amirleri öğrenci velileri ile  öğrenciler katıldı”dedi.

‘SEVGİYLE AŞAMAYACAĞIMIZ  BİR ENGEL YOKTUR’
Alaçam Gençlik Merkezi önünde boyama etkinlikleri ve serbest kürsü şarkı yarışmaları ile başlayan etkinliğin ikinci etabında ise sportif yarışmalar yapıldığını belirten  Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Şener ,”Gençlik haftası etkinliklerinin 14 Mayıs itibari ile başladı ve bugün ise hayatı beraber paylaşmak amacı ile iki okuldan gelen öğrencilerimiz ile beraber olduk. Bu arada Sevgiyle aşamayacağımız  bir engel yoktur Bu etkinlikler bizim empati yapmamızı sağlıyor, karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlıyor . Katılan herkese iyi eğlenceler diliyor, her zaman yanımızda olan ilçe kaymakamımız sayın Oğuz Alp Çağlar’a Garnizon komutanımız Sayın Duran Vuranok’ a Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’a çok teşekkür ediyorum “diye konuştu.

‘ÇOCUKLARIMIZIN ANNELERİ DAHA FAZLA ZAHMET ÇEKİYOR
“ Bu ay bizim için dolu dolu  geçiyor” diyen İlçe kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ,” Bugün yine bir etkinlikte yine  beraberiz bu etkinliğin sizlerle beraber olması ayrıca güzel, her birey bizim için çok önemli tabiî ki  buradaki çocuklarımızın anneleri daha fazla zahmet çekiyor sizler eli öpülesi insanlarsınız sizleri minnetle selamlıyorum. Bu etkinliği tertipleyen ilçe müdürlüğümüze teşekkür ediyorum “dedi.

‘HER ZAMAN YANINIZDA OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ’
Bu haftada bir çok etkinliğe katıldıklarının  altını çizen  Belediye Başkanı Hadi Uyar,”Tabi ki bu haftada engellilerimiz ile ilgili bir çok şey yapıldı. Ama sadece bu hafta değil sizlerin her zaman yanınızda olmamız gerektiğini biliyoruz ve bunun için bir dizi çalışmalar yapıyoruz, Sizlerin bizlere ulaşımınızı kolaylaştırmak istiyoruz. Artık aramızda engel yok diyor iyi eğlenceler diliyorum “şeklinde konuştu.

YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERE MADALYA TAKILDI
Konuşmaların peşinden tüm protokol üyeleri öğrencilerin arasına girerek beraberce boyama etkinliği yapıldı. Müzik eşliğinde eğlence düzenlendi. Öğrencilerin çok eğlendikleri gözlendi ve ayrıca etkinlikte  spor etabında ise halat yarışması, çuval yarışı, koşu ve penaltı yarışması yapıldı. Yarışamaya katılan tüm öğrencilere madalya takıldı. Toplu fotoğraf çekimi sonrası etkinlik son buldu.

Köksal ÖNER

 

 

.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.