Aktif Eğitim-Sen, üyelerinin doğum gününü unutmadı

Aktif Eğitim-Sen, üyelerinin doğum gününü unutmadı
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi, ekim ayında doğan üyelerinin doğum günlerini, hizmet binasında düzenledikleri programla kutladı.

Öğretmenlik mesleğinde moral ve motivasyonun büyük bir önemi olduğunu vurgulayan Aktif Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, “Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır sözünden hareketle, bir ülkenin geleceğinin mutlu olması, mutlu nesillerin yetişmesi o ülkedeki öğretmenlerin mutlu olmasına bağlı olduğu inancındayız. Fakat son yıllarda eğitim camiasını motive edici hiçbir şey yapılmadığı gibi her gün öğretmenleri, velileri ve öğrencileri kaygılandıran sorunların oluştuğu, paydaşlarının görüş ve beklentileri alınmadan 'Ben yaptım oldu' mantığıyla hareket edilip, eğitim sisteminin içinden çıkılamaz hale geldiği bir ortamda bizler, arkadaşlarımızı nasıl motive edebiliriz, onların yanında olduğumuzu nasıl gösterebilirizin derdini yaşamaktayız.” dedi.

Bunun için üyelerinin yaşamlarının her alanında yanında olacaklarını belirten Zor, “Sendika olarak üyelerimizin her daim yanında olduğumuzu hissetmeleri adına yaptığımız etkinliklerden biri de sürpriz doğum günü kutlamaları. Önceki aylarda üyelerimizin kendi okullarında yaptığımız doğum günü kutlamalarını, artık üyelerimizin birbirleriyle tanışıp kaynaşabilmesi adına hizmet binamızda yapacağız.” diye konuştu.

Kendileri adına yapılan doğum günü etkinliğinde yer almanın sevincini yaşadıklarını belirten üyeler ise “Biz kendi doğum günümüzü bile unutmuşken” kendilerini unutmayan bir sendikaya üye olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.