Aktif Eğitim-Sen Başkanı: Yasal hakkımızı ararken iyi ve güzeli de alkış

Aktif Eğitim-Sen Başkanı: Yasal hakkımızı ararken iyi ve güzeli de alkış
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Genel Başkanı Osman Bahçe, sendika olarak üyelerinin yasal haklarını sonuna kadar arama mücadelesi verirken, Türkiye adına yapılan iyi ve güzel işleri de alkışladıklarını belirtti.

Başkan Osman Bahçe, Genel Başkan Yardımcıları Abdulkadir İşler, Hayati Durmuş, Seyit Mehmet Tezcan ve Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyarette etti. Eğitimin sorunlarının ele alındığı ziyarette, Aktif Eğitim Sen'in yaptığı ve yapacağı faaliyetler anlatıldı. Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe, "Sendikamız vatandaşlarımızın sendikalardan neler beklediği üzerine yapılan araştırmalar sonucu ilkelerini belirlemiştir. Üyelerini sosyal sendikacılık adı altında buluşturma ve kucaklama gayreti içerisinde çalışırken aynı zamanda üyelerimizin de meşru haklarını sonuna kadar arayacakları güvenli bir liman olma amacındadır." dedi.

Tüm eğitim kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının birleşse bile çözmekte zorlanacağı milyonlarca eğitim sorunu varken, bu eğitim paydaşlarının ayrı ayrı, birbirinden habersiz çalışmalar içerisinde bulunmasının ülkenin geleceği adına enerjinin boşa harcanmasından başka bir şey olamadığını belirten Başkan Bahçe, "İyi ve güzel her çalışmayı alkışlamayı ilke edinen sendikamız, eğitim çalışanları ve ülkemizin menfaatine olan her konuda tüm paydaşlarla işbirliği yapmaya hazır." diye konuştu. Eğitimciler olarak kendileri için üniversitelerin uygulama alanı olarak büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Bahçe, "Gerek Samsun gerek Türkiye genelinde yapacağımız ortak çalışmalarda birlikte olmak istiyoruz." dedi. Üniversite akademik ve idari personelinin sorunlarının da konuşulduğu ziyaret Aktif Eğitim-Sen'in Rektör Akan'a hediye takdimiyle sona erdi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum