AKLI FİKRİ 3 PUAN!

AKLI FİKRİ 3 PUAN!
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde ikinci maçına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılarda 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Pendikspor maçında hedef mutlak 3 puan olacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda 9 kişi kalmasına rağmen Gümüşhanespor karşısında sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan Yılport Samsunspor, bu kez kendi taraftarları önünde Pendikspor ile mücadele edecek. Saat 19:00'da başlayacak maçta hedef her zamanki gibi yine 3 puan olacak. 

MAĞLUBİYETLE BAŞLADI
Ligin ilk haftasına 1-0'lık Sarıyer mağlubiyetiyle başlayan Pendikspor, deplasmanda kırmızı-beyazlıları mağlup ederek 3 puanla tanışmak istiyor. Sarıyer karşısında oldukça tutuk bir oyun ortaya koyan teknik direktör Sinan Yücer'in öğrencileri, Samsunspor taraftarları önünde hem yeni sezonda golle tanışmak hem de galibiyet almak için mücadele edecek. Pendikspor, geçen sezon Kırmızı Grup'ta 51 puan alarak ligi 7. sırada bitirmişti.

manset-3-009.jpg

TRİBÜNLER DOLU OLACAK
Hafta başından bu yana kombine ve maç bileti satışlarını sürdüren Yılport Samsunspor'da taraftarlar maça büyük ilgi gösterecek. Samsun'u kırmızı-beyaza boyayacak olan taraftarlar tribünlerde görsel şovlara imza atacak. Pendikspor maçında başlama düdüğünden itibaren destek verecek olan taraftar sayısının 20.000 civarında olması bekleniyor.

manset-2-002.JPG

DÜDÜK AYDIN'DA
Bu akşam oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Yılport Samsunspor - Pendikspor mücadelesini Konya bölgesinden klasman hakem Mustafa Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Serdar Soydan ve Abdülhamit Söyler yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Tayfun Sarı görev alacak. Maçın hakemi Mustafa Aydın, son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa - MKE Ankaragücü mücadelesini yönetmişti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum