Akkoyun: 'Ülke Patlamaya Hazır Bir Bomba Durumunda'

Akkoyun: 'Ülke Patlamaya Hazır Bir Bomba Durumunda'
Alperen Ocakları Samsun Şube Başkanı Ömer Akkoyun son günlerde artış gösteren terör olaylarını kınayarak bununla ilgili basın açıklaması düzenledi.

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı Binası'nda yapılan açıklamada Akkoyun, "Ülke patlamaya hazır bir bomba durumunda" dedi.

ÇÖZÜM sÜRECİNİ ELEŞTİRDİ

Her geçen gün, şahit haberlerinin geldiğini belirten Akkoyun, "Hepimizin malumu olduğu üzere ülkemiz bir ateş çemberinden geçmektedir. Son 15 gün içerisinde 31 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Suruç saldırısı ile başlayan cinayet süreci eli kanlı terör örgütünün asker ve polislerimize yaptığı hain saldırılarla devam etti. Her geçen gün şehit haberlerinin geldiği ülkemizde yıllardır yanlış bir şekilde yürütülen açılım projesinin meyveleri maalesef evlere acı olarak düşmeye, düşürülmeye başladı. An geçmiyor ki bir olay haberi gelmesin. Ülke patlamaya hazır bir bomba durumunda. Resmi rakamlara bakacak olursak da 2015 yılının ilk 7 ayında Pkk bölücü terör örgütü ve onun yandaşları tarafından silahlı saldırı, patlama, taşlı sopalı saldırı, silahlı çatışma, patlayıcı madde koyma, yol kesme, gasp, kaçırma yada rehin alma, kundaklama, molotof kokteyli atma, tehdit etme gibi tamı tamına 267 terör olayı gerçekleşti. Buradan ülkemizi sevk ve idare edenlere söylüyorum, “Alın işte sizin Çözüm Süreciniz.” diye konuştu.

"BİN YILLIK KARDEŞLİĞİ KAHPE TERÖR ÖRGÜTÜ BOZMASIN"

En başından beri bu PKK’nın ipiyle kuyuya inilemeyeceğini, terörle ve teröristle müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğini söyleyen Akkoyun, "Pkk liderinin sanki bir barış elçisi gibi gösterilmeye çalışıldığını, İmralı adasında heyetlerinin yaptığı görüşmelerin tamamen yanlış olduğunu, eğer bir muhatap alınacaksa bunun da bölgede yaşayan alnı secdeli insanlarımız olması gerektiğini ifade ettik. Çözüm süreci adı altında yürüttüğünüz görüşmelerin ihanet süreci olduğunu anlamakta geç kalmadınız mı! Pkk'nın silah bırakmadığını aksine silahlı unsurlarını artırarak propaganda sahasını genişlettiğini, yorulmuş olan dağ kadrolarının dinlenerek rahat bir nefes aldığını söylüyorsunuz! Yeni mi aklınız başınıza geldi, yeni mi uyandınız! Nerede sizin büyük devlet anlayışınız!
Yine uyarıyoruz! PKK Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz! O nedenle bin yıllık kardeşliğimizi aramıza eli kanlı kahpe terör örgütünü alarak bozmaya kalkmayalım! Muhatabımız alnı secdeli, provakasyonlara gelmeyen, masum ve temiz insanlarımızdır! Bizi Türk - Kürt - Alevi - Sünni olarak ayırmaya kalkanlara en güzel cevap aramıza nifak sokanlara karşı hakettikleri şekilde, anladıkları dilden konuşmaktır. İnlerine gireceğiniz adres Kandil'dir, Metina'dır, Havaşin'dir, Zap'tır!" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.