Akkoyun: "Alın Size Çözüm Süreci!"

Akkoyun: "Alın Size Çözüm Süreci!"
Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Akkoyun 2009 yılında başlayan ve hâla devam eden Çözüm Süreci adı altında yürütülen açılımların nereye vardığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akkoyun, "Malum süreç içerisinde ilk olarak Habur vakası vukuu bulmuştur. Ellerinde PKK paçavralarıyla Bir grup PKK'lı terörist ellerini kollarını sallaya sallaya sınırımıza kadar gelmiş ve hemen oracıkta bağımsız yargı mensuplarımızca kurulan sözde mahkemelerde yargılanmış kendilerinin ifadesiyle sözde lider kabul ettikleri Apo'nun emriyle geldiklerini pişman olmadıklarını ifade etmelerine rağmen suçsuz olduklarına kanaat getirilerek serbest bırakılmışlardır. Ve bu durum bizzat Başbakanımız tarafından Türkiye'de iyi güzel ve umut verici şeyler oluyor diye ifade edilmiştir." dedi.

"BALIK BAŞTAN KOKAR"
Milli Birlik ve Kardeşlik Süreci olarak adlandırılan açılımla ilgili konuşan Akkoyun, "Malum süreç dönemin başbakanı şimdiki seçilmiş Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat yürüttüğü ve ilk ortaya çıktığında Milli Birlik ve Kardeşlik Süreci olarak adlandırılan daha sonra Demokratik Açılım - Kürt açılımı gibi isimlerle bugünlere kadar gelmiş bulunmakta ve 16 Temmuz 2014'te Resmi Gazete'de Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun adıyla yayınlanarak kanunlaşmış bulunmaktadır. Yürütülen sürecin bir tarafında PKK terör örgütünün olması balık baştan kokar misali sürecin nereye varacağının göstergesi olmuştur. Malum süreç içerisinde ilk olarak Habur vakası vukuu bulmuştur. Ellerinde PKK paçavralarıyla Bir grup PKK'lı terörist ellerini kollarını sallaya sallaya sınırımıza kadar gelmiş ve hemen oracıkta bağımsız yargı mensuplarımızca kurulan sözde mahkemelerde yargılanmış kendilerinin ifadesiyle sözde lider kabul ettikleri Apo'nun emriyle geldiklerini pişman olmadıklarını ifade etmelerine rağmen suçsuz olduklarına kanaat getirilerek serbest bırakılmışlardır. Ve bu durum bizzat Başbakanımız tarafından Türkiye'de iyi güzel ve umut verici şeyler oluyor diye ifade edilmiştir. Daha sonra süreç hız kesmeden devam ederek PKK'nın terör örgütü olmadığını aslında bunların kötü insanlar olmayıp özgürlük ve savaş kahramanı olduğunu söyleyen insanlar birden bire  parazit gibi türeyip ekranlarda boy göstererek terörü ve teröristi bizlere kanıksatmaya çalışmışlardır." diye konuştu.

"ÖCALAN ŞİRİN GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILIYOR!"

"İmralı'da ömür boyu hapis cezasına çarptırılan terörist başı Abdullah Öcalan'ın koca adada yalnız başına bunaldığı ve arkadaşa ihtiyacı olduğu düşüncesiyle yanına başka terör mahkumları da gönderilmiş olup sanki terör örgütü lideri değil de okeye 4. Arayan kişi muamelesi yapılmıştır" diyen Akkoyun, "Bunca şey yapılırken eli kanlı Apo ya da sadece Apo demek olmaz misali süreci ve Apo'yu şirin göstermek için kaldığı İmralı adası isimi üzerinden İmralı'da şöyle diyor İmralı'da böyle diyor diyerek hafızalarımızla oynanmış ve kurulan İmralı heyetleri adaya sürekli mekik dokuyarak terörist başının mesajlarını kamuoyuyla paylaşmış bulunmaktadırlar. Hatta ve hatta bir Nevruz günü yamyam sürüsü lideri Apo'nun mesajı Diyarbakır ilimizde okutularak Türk milleti ile adeta dalga geçilmiştir. Daha sonra hükümetimiz açılımda durmak yok yola devam misali yıllarca teröre ve teröriste yardım ve yataklık yapan daha düne kadar kabile lideri dedikleri Barzani ile Diyarbakır'da buluşmuş ve toplu açılış adını verdikleri organizasyonla halkı selamlayarak sürecin nerelere varacağının sinyalini adeta bugünlere vermiştir. Devamında Türkiye'miz 7 bölge 7 iklimden yola çıkmış olacaklar ki 7 bölgeye 9’ar adam atamışlar adlarına da “Akil Adam” demişler çıktılar millete yön vermeye çalıştılar. Be ahmak adamlar sizin demek ki bu milletin ferasetinden şüpheniz olacak ki millete akıl vermeye çalışıyorsunuz. İsminizin başına sanatçı unvanı aldınız profesör unvanı aldınız da ne oldu? Önemli olan insan olmak haysiyet sahibi olmak önemli olan adam olmak." dedi.

Akkoyun konuşmasında son olarak şöyle konuştu: "Daha bir sürü hadise vukuu bulmuş fakat bunların hepsini anlatmaya ne zaman ne de sayfalar dolusu yazı yeterli olacaktır. Buradan sözü şuraya getirmek istiyorum. Çözüm süreci denen bu sürecin bizi şu an itibariyle getirdiği noktaya bakacak olursak da “Terör ve Terör yandaşları % 13 lük bir oyla meclise girmiş bulunmakta AK Parti, Chp, Mhp nin de kendi aralarında Koalisyonu kuramamalarının sonucu olarak 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimlere kadar bizleri Bakan olarak Kabine'de temsil edecekleri sonucu ortadadır. Burada akıllara şu gelmektedir. Demek ki çözüm süreci – Habur – Nevruz- Akiller vs. bunların hepsi Terör yandaşlarının bugünlere gelmesi için önceden kurgulanmış planlardır. Bu durumu asla ve kat’a kabul etmiyor kendilerini değil bakan vekil olarak dahi tanımadığımı da ifade ediyorum. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin de ülkemize milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini geçmişten ders alarak aynı hataların tekrarlanmamasını Aziz ve Necip milletimizin ferasetinin yüksek olduğundan meydana gelecek provokasyonlara itibar etmeyeceğini ve gelecek olan bir tane şehide bile tahammülümüzün olmadığının bilinmesini istiyorum." Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.