AKKAYA,'ÜZERİMİZDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ARTIK ATTIK’

AKKAYA,'ÜZERİMİZDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ARTIK ATTIK’
Fatsa Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Çarşambaspor 'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya ,”Rakibimizin karşısında aldığımız galibiyet ile kendimize geldik ve artık önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz ”dedi.

'HER İKİ YARIDA İYİ MÜCADALE ETTİK'
Fatsa Belediyespor karşısında iyi bir oyunun sonucunda üç hafta aradan sonra yeniden üç puanla tanıştıklarını söyleyen yeşil-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Birol Akkaya ,”Her iki yarıda rakibimizin karşısında iyi mücadele ettik ve galip gelmeyi başardık.Aldığımız bu galibiyet ile üzerimizdeki ölü toprağını artık attık .Alınan bu güzel galibiyetten sonda futbolcularımı kutluyorum ve de taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

'GÜZEL FUTBOLUMUZU TEKRARLAYACAĞIZ'
Yeni Amaşyaspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Çarşambaspor'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,”Hafta sonuna kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız. Fatsa Belediyespor karşısında sergilediğimiz güzel oyunu Yeni Amaşyaspor maçında da tekrarlayacağımıza inanıyorum ve taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyorum. Bu ara takımımızda sakat ve cazalı oyuncumuz bulunmuyor ” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.