AKKAYA,'İYİ MÜCADELE ETTİK'

AKKAYA,'İYİ MÜCADELE ETTİK'
Deplasmanda 1930 Bafraspor ile 1-1 berabere kalan Çarşambaspor'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya...

Rakibimizin karşısında iyi mücadele ettik ve 3 puan hakkımızdı. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz" dedi.

'RAKİP TAKIMIN TARAFTARLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
1930 Bafraspor karşısında ortaya koydukları güzel oyunun sonucunda ancak bir puan alabildiklerini söyleyen yeşil-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Birol Akkaya," Karşılaşmanın 10'uncu dakikasında 1-0 öne geçtik ve özelikle her iki yarıda iyi mücadele ettik.Yanlış kararlar nedeni ile durum 1-1 olduktan sonra çok gol pozisyonu bulduk ve de değerlendiremedik. Futbolcularımı yine de kutluyorum. Bu arada rakip takımın taraftarları maç boyunca futbolcularımıza büyük destek verdiler. kendilerini buradan teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

'YARDIMCI HOCAMIZ RAKİBİMİZİ İZLEDİ ÖNLEMİMİZİ ALACAĞIZ'
Ara vermeden Ladik Belediyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Çarşambaspor 'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,"Termespor ile Ladik Belediyespor arasına gecen mücadeleyi yardımcı hocama izlettim. Hafta sonuna kadar yapacağımız idmanlara rakibimizin karşısına çıkacağız ve iyi bir ekibiz. Tüm taraftarlarımızı pazar günü yanımızda görmek istiyoruz.Takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Futbolcularıma güveniyorum "dedi. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.