AKKAYA,'HAKEM BİZİ YAKTI'

AKKAYA,'HAKEM BİZİ YAKTI'
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5'nci Grup'da zirve mücadelesi veren Çarşambaspor konuk ettiği Bartınspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yeşil-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,"Son haftalardaki iyi futbolumuzu oynamamıza rağmen maçımızı yöneten hakem bizi yaktı"dedi.

'BU MAÇ BİZİM HAKKIMIZDI'
Bartınspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Yeşil-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,"Karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik ve rakibimizin karşısında golü de bulduk Bu adada maçımızı yöneten hakemin yanlış kararı ile maç 1-1 oldu.Bunun gibi hakemler olduğu müddetçe, Türk futbolu bir yere gelemez.Bu maç bizim hakkımızdı olmadı yinede rakibimizin karşısında iyi mücadele eden futbolcularımı kutluyorum"diye konuştu.

'RAKİBİMİZİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ'
Ara vermeden 1930 Bafraspor maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Çarşambaspor'un Teknik sorumlusu Birol Akkaya,"Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız 1930 Bafraspor maçının hazırlıklarına başladık.Rakibimizin gücünü biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı yapacağız.Futbolcularıma güveniyorum.Bartınspor karşısında kaybettiğimiz iki telafi edeceğiz biz iyi bir ekibiz takımımızda cezalı olan Burçin Yüksel'in dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.