AKKAYA ‘ÇARŞAMBASPOR'UN HEDEFİ ÜST SIRALAR’

AKKAYA ‘ÇARŞAMBASPOR'UN HEDEFİ ÜST  SIRALAR’
Bölgesel Amatör lığ 5'nci grupta mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,”İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz ve Çarşambaspor'un hedefi üst sıralar “dedi.

'İŞİMİZİ SIKI TUTUYORUZ'
Kendi aralarında hazırlık maçı yaptıklarını belirten yeşil-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,” Denmeye gelen futbolcuları beğenmedik ve geri gönderdik ve de bu gibi futbolcular elimizde var. İşimizi sıkı tutuyoruz. Hedefimizi üst sıralar olarak belirledik. Bunu futbolcularımızla yöneticilerimizle ve de taraftarlarımızla birlikte başaracak güce sahibiz” diye konuştu.

HARUN ÇARŞAMBASPOR'DA
Futbolcularına Salı gününe kadar izin verdiklerini dile getiren Çarşambaspor'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,”2 Ocak Salı günü tesislerimizde futbolcularımızla yeniden bir araya geleceğiz.Bu arada Başkanımız Sayın Özkan Yıldırım Sinopspor 'un orta saha oyuncusu Harun Karadaş ı renklerimize dahil etti ve bunu yanı sıra 3 veya 4 futbolcuyla da görüşüyor.En kısa zaman içinde netlik kazancaktır.Çarşambaspor büyük bir camiadır”dedi.

FUTBOLCUNUN ÖZGEÇMİŞİ
Harun Karadaş 2005 yılında U17 Milli Takımımızla Avrupa Şampiyonu oldu ve FİFA U17 Dünya Kupasında ise 4. olmayı başardı ve Milli Takımımızla tüm maçlarda 11'de sahaya çıkarak başarının mimarlarından oldu. Onur Recep Kıvrak, Volkan Babacan, Caner Erkin, Nuri Şahin, Aykut Demir, Aydın Yılmaz gibi şuan Türk futbolunda önemli yerlere gelmiş oyuncularla Milli Takımda yer almıştı Çarşambaspor ile anlaşan Sinopspor 'un orta saha oyuncusu Harun Karadaş,"Çaşambaspor'da top oymamak benim için ayrıncalığı vardir ve takım arkaraşlarımla birlikte yeşil-beyazlı renklere burunen takımı 3 liğe el birliği ile çıkacağız. Kendimize güveniyoruz"şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.