AKIN ÜNER OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR

AKIN ÜNER OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR
Edebiyat dünyasında Rumeli tarihi ve kültürü üzerine yazdığı romanlarla tanınan Akın Üner, Piazza AVM’deki imza gününde kitaplarını imzalayacak.

Kısa bir süre önce görevinden istifa ederek MHP saflarından siyasete atılan Akın Üner, bu defa edebiyatçı kimliğiyle Samsunlularla buluşuyor. 22 Şubat Pazar günü saat 14:00’da başlayacak imza gününde tüm okuyucularını, kitap severleri ve dava arkadaşlarını D&R mağazasına beklediğini ifade eden Akın Üner, “Okuyan, yazan ve düşünen insandan kimseye zarar gelmez. Kitabın, kalemin olmadığı yerden barut ve kan kokusu yayılıyor. Türk toplumunun içine düşmekte olduğu buhrandan çıkışı, okumak ve okutmakla mümkün olacak.” dedi.

Akın Üner, nüfus mübadelesini anlatan Çalı Harmanı isimli ilk romanıyla tanınmış, daha sonra ikinci romanı “Mümin Bulut” ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Birkaç ay önce çıkan üçüncü romanı “Selanik Masalı” 93 harbi öncesinde bu şehirde geçen acıklı bir aşk hikâyesini anlatıyor.


Uzun bir süre Samulaş Genel Müdürlüğü yapan ve Samsun raylı sistemin inşaatında proje müdürü olan Akın Üner, 7 Haziran seçimlerinde MHP saflarından milletvekili aday adayı olmak için istifa etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.