Akıllı Telefonlara Yeni Bir Boyut : iPhone 12

Akıllı Telefonlara Yeni Bir Boyut : iPhone 12
İmza attığı yeniliklerle akıllı telefon teknoloji rotasını belirleyenler arasına dahil olan iPhone, iPhone 12 ile bu ünvanını perçinlemişe benziyor.

 

İmza attığı yeniliklerle akıllı telefon teknoloji rotasını belirleyenler arasına dahil olan iPhone, iPhone 12 ile bu ünvanını perçinlemişe benziyor. Devrin en hızlı çipi Bionic A14 ile hızlı bir giriş yapan , ayrıcalık yaratan hızıyla herkesin aklını başından alıyor. 2 Gbps’ye kadar LTE hızı sayesinde yüksek indirme hızına eşlik eden 5G performansı ise ayrı bir beğeni nedeni. Fakat beraberinde sunduğu akıllı veri modu ile 5G teknolojisine ihtiyaç duymadan direkt LTE teknolojisine geçiş yapabilmenizi de sağlıyor. Cerrahi kalitede paslanmaz çelik gövdesi ve en kaliteli cam türü Ceramic Shield ile en yüksek korumayı sağlıyor. Üstelik diğer özellikleriyle tanışmanızı sağlayan dört ayrı model sunuyor.

iPhone 12 Modelleri ve Özellikleri

6.1 inçlik Super Retina XDR OLED ekranı ve beş yeni renk seçeneğiyle hayranlık kazanan iPhone 12, yanında bir de mini sürpriz sunuyor. 5.4 inç Super Retina XDR OLED ekran iPhone 12 mini. Yine lityum iyon pili sayesinde 17 saate kesintisiz video oynatabilmenizi vadediyor ve tıpkı iPhone 12 gibi hızlı bir şekilde şarj olabiliyor. Fakat daha küçük ekranla. Onu, çoğu profesyonel kamera ile dahi çekimi imkansız Dolby Vision çekime olanak sağlayan iPhone Pro 12 takip ediyor. Ve iPhone 12’nin kullanımınıza sunduğu model yolculuğu zirvede, iPhone 12 Pro’nun maharetlerini zirveye taşıyan iPhone 12 Pro Max’da son buluyor.

iPhone 12 Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

iPhone 12, tek bir iPhone akıllı telefon modelinden değil, kendisi dahil dört modelden oluşan büyük bir aileden oluşuyor. Alımlarınız sırasında dikkat etmeniz gereken temel unsuru da bu oluşturuyor. iPhone 12 aldığınızdan veya hangi iPhone 12 modelini aldığınızdan emin olmak. Tabii beraberinde beklentilerinizden. Bu nedenle aceleci kararlar almak yerine ürün özelliklerini incelemek ve kararlarınızdan emin olmak yarar sağlıyor. Bütçe performans orantısından karlı seçimler yapmak için iPhone 12 modelini tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.