Akaryakıt istasyonunda gasp

Akaryakıt istasyonunda gasp
DÜZCE'de, maskeli 3 soyguncu, akaryakıt istasyonundaki görevliyi bıçak ve silahla tehdit ederek, üzerinde bulunan 700 lirayı gasp etti.

Olay saat 03.00 sıralarında, Çakırlar Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Pazartesi günü Boğaziçi Beldesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunu soyan 2 kişi yakalanarak tutuklanırken, bugün ise ikinci akaryakıt istasyonu soygunu oldu. Maskeli 3 hırsız akaryakıt istasyonuna yürüyerek geldi. Bir kişi etrafı gözetlerken, 2 kişi işe akaryakıt istasyonunda görevlinin bulunduğu odanın kapısını çaldı. Kapıyı açan istasyon görevlisini tabanca ve bıçakla tehdit eden kişiler, görevliyi arka tarafta bulunan depoya götürerek ellerini bağladılar. Görevlinin üzerinde bulunan 700 lirayı gasp eden kişiler, daha sonra çekmeleri açarak para bulmaya çalıştılar.

Güvenlik kameraları soygunun her anını kaydederken, maskeli hırsızlar daha sonra istasyondan ayrıldılar. Bir süre sonra iplerden kurtulan görevli polisi aradı. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını incelerken, kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.