AKADEMİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

AKADEMİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, akademi çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Çalışmalarımız covid-19 salgınına rağmen devam etmekte olup, U14, U15, U16, U17 ve U19 kategorilerimizdeki oyuncularımızın eksiklerini gidermeye, iyi yönlerini de daha iyiye ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

Yılport Samsunspor’un geleceğini inşa etmek için çalıştıklarını belirten Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, “U19 ligi devam etmekte olup ara transferde Ceyhun Çepnioğlu, Yaşar Aslantürk, Necmican Cebeci kiralık olarak kendilerini geliştirmeleri için 3. lige verildi. Ertekin Kurumahmutoğlu ve Enes Dege ciddi diz sakatlığı geçirip ameliyat oldular. Enes Dege antrenmanlara başlamış olup, Ertekin Kurumehmetoğlu’nun fizyoterapist eşliğinde çalışmaları devam ediyor.

akademi-1-002.jpg

U19 takımımız ligde 4 maç oynadı. Şu ana kadar olan performanslarından memnun olduğumuzu bazı müsabakalara profesyonel takım kadrosunda bulunan Ali Kılıç, Batuhan Kazancı, Yunus Emre Çift ve Emirhan Koca gibi oyuncuların eksikliğini diğer oyuncularımız ve U17 destekli kadromuzla hissettirmediler. Tabiki ilk hedefimiz oyuncu yetiştirmek ve geliştirmek olmalı bunun yaparken de oyuncularımızın performans yaşında olduğunu unutmamalı ve kazanma alışkanlıklarını arttırmalıyız. Hedefimiz her yaş grubunda milli takım düzeyinde oyuncu yetiştirmek ve geliştirmek. Yılport Samsunspor’un geleceğini inşa etmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.