AK PARTİLİ SAMİ KESMEN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK PARTİLİ SAMİ KESMEN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
AK Parti 25. dönem Samsun Milletvekili aday adayı Sami Kesmen ilçe teşkilatlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Bafra Diyanet-Sen teşkilatını ziyaret eden Sami Kesmen sendikanın üyesi olmaktan duyduğu onuru sendika başkanlarıyla paylaştı ve sendikal kazanımların öneminden bahsetti. Sendika şube başkanı Nevzat Oy sendikayı ziyaret eden Sami Kesmen'e çıktığı siyaset hizmet yolunda başarılar diledi ve yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

TEŞKİLATLARI ZİYARET
Sami Kesmen sırasıyla, Bafra, Alaçam ve Yakakent Ak Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek, ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, mahalle temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Teşkilatlarını önemini teşkilat mensuplarıyla paylaşan Sami Kesmen, Milletvekili olması halinde teşkilatlarla birlikte hareket edeceğini, sık sık teşkilatlarla bir araya gelerek halkın sorunların çözümünü birlikte gerçekleştireceklerini, teşkilatları çok önemsediğini belirtti.

30 YILLIK DEVLET GÖREVİ
Eşinin de Ak Parti İlkadım kolları başkanı olduğunu, bu nedenle teşkilatların ne kadar önemli bir görev yaptıklarına birebir şahit olduğunu, halkın sorunlarının çözümünde teşkilatların önemli bir köprü olduklarını, halk ile siyasi iktidar arasında en zor ve hassas noktada teşkilatların bulunduğunu söyleyen Sami Kesmen teşkilatlardan destek istedi. Halkın arasından, toplumun tabanından geldiğini de hatırlatan Sami Kesmen 50 yıllık hayat tecrübesini, 30 yıllık devlet görev sürecini, 20 yıllık televizyon ve gazeteci birikimleriyle sivil toplum ilişkilerinin kazandırdıklarını siyaset yolu ile halka hizmete dönüştüreceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.