AK PARTİLİ ADNAN ASLAN’A ASLAN PAYI

AK PARTİLİ ADNAN ASLAN’A ASLAN PAYI
İshak Taşçı yönetiminde 2014 - 2019 dönemlerinde Atakum Belediyesinin yapmış olduğu yüklü ödemelerin birinin de Basından Sorumlu Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Aslan’a yapıldığı ortaya çıktı.

Adnan Aslan’a ait olan BK Basın Yayın Danışmanlık Şirketine 1.226.494 liralık fatura kesildiği, bu faturanın neyin karşılığında kesildiği merak konusu olmuş durumda. İshak Taşçı döneminde Atakum Belediyesinin kesmiş olduğu yüklü miktardaki faturalardan birisinin AK Partili bir yöneticiye ait olması AK Parti camiasında tepki ile karşılandı.

wwwwww-003.jpg

ERSAN AKSU YÖNETİMİNE ALMAMALI
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya İlişkiler Başkanlığı görevlerini yürütmekte olan Adnan Aslan’ın bu olaydan sonra AK Parti’deki görevinden istifa etmesi beklenmekte. İl kongresine giderken Ersan Aksu’nun bu tür şaibeli işlere karışmış kişileri yanından uzaklaştırması gerektiği de ortaya çıkmış durumda.

CEMİL DEVECİ’NİN ALEYHİNDE HABER YAPMA NEDENİ BU MU?
Adnan Aslan’ın sahibi olduğu internet gazetesinde sürekli olarak Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin aleyhinde haber yapma nedeni olarak Belediyeye kesmiş olduğu yüklü miktardaki faturaları tahsil edememesi olduğu iddia edilmekte. Adnan Aslan’ın sahibi olduğu reklam şirketinin Atakum Belediyesinden çok miktarda faturalar kestiği bilinmekte. Faturalarla ilgili bilgiyi zamanı geldikçe siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

wswsws-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.