AK Parti Genel Merkezi'nde Samsun rüzgarı esti

AK Parti Genel Merkezi'nde Samsun rüzgarı esti
AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Genel Merkezi'nde yoğun bir hayırlı olsun programı gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ile birlikte Ankara'ya giden Samsun heyeti, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın yanı sıra Hayati Yazıcı, Erkan Kandemir,  Mehmet Özhaseki, Mahir Ünal, Leyla Şahin Usta, Jülide Sarıeroğlu,  Lütfü Elvan, Ahmet Büyükgümüş'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi  

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan  Karaduman, AK Parti Genel Merkezi'nde yoğun bir hayırlı olsun programı  gerçekleştirdi.

 Karaduman beraberinde  İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, ilçe başkanları ile ilçe belediye başkanları ile birlikte Ankara'da  yoğun bir gün geçirirken genel merkezde adeta Samsun rüzgarı esti.  

Samsun heyeti, ilk olarak  Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret etti. Daha sonra sırasıyla İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta,  Tanımtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Elvan,  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş ve  Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'yı ziyaret eden Samsun heyeti,  başarı dileklerini ilettiler.

 

Ziyaretlerde genel başkan yardımcıları,  Samsun teşkilatından  duydukları gururu ifade ettiler. 

 

Samsun İl Teşkilatı'nın çalışmaları hakkında genel başkan yardımcılarına bilgi veren Başkan Hakan Karaduman, "AK  Parti'nin  Türk milletinin gönüllerindeki yerinin  bilincindeyiz. Gönüllere ulaşan bir siyaset yapacağımızı  bir kez daha vurgulamak isterim.  Samsun toplam 17 ilçesi ile sahada yoğun şekilde çalışıyor.  Cumhurbaşkanımıza liderimize en fazla desteği verebilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Mert Varıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum