AK Parti Canik 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

AK Parti Canik 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi
Canik İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Canik Kültür Merkezi'nde şenlik havasında gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kongrenin başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divana Samsun İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe seçildi.
Gündemin okunmasının ardından misafirlerin tanıtımı ve protokol konuşmalarına geçildi.
İlçe başkanlığı görevini bırakan Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise, belediyenin hizmetleri hakkındaki sunumunu gerçekleştirerek, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Samsun Milletvekili Tülay Bakır'da selamlama konuşması yaparak kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

KONGRELERİMİZ ÇOK ANLAMLI GÜNLERDİR
AK Parti'de istişarenin ve kongrelerin önemi, ülke gündemi, 2015'te yapılacak genel seçimler ile ilgili olarak konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ta, "Cumhuriyetimizin 100. yılında ortaya koyduğumuz 2023 hedeflerine ulaşmak istiyorsak, milletimizin partimize olan desteğini sürekli arttırarak 2023 hedeflerini milli irade hedefleriyle bütünleştirmeliyiz.
Her birlikte yeni Türkiye'ye ulaşmak ve AK Parti'nin milletimizle bütünleşmesini en üst seviyeye çıkarmak gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz çok önemlidir.
Kongrelerimiz partimizin kuruluş ilkeleriyle birlikte tazelenme ve yenilenme hedeflerini daha fazla artıran, kardeşliğini, birliğini ve beraberliğini geliştiren , şenlik havasında gerçekleştirdiğimiz çok güzel ve anlamlı günlerdir." dedi.

HEDEFLERİMİZE KOŞARAK İLERLEYECEĞİZ
Başkan Köktaş, "Değerli kardeşlerim; Son 12 yılda bir çok badireyi milletimizin desteği ile atlattık. Hala meclis dışında siyaseti, yargıyı kontrol etmek isteyenler bu sevdalarından vazgeçmemişlerdir, vazgeçmeyeceklerdir. O zaman biz bunu milletimiz ile birlikte tekrar bu sevdadan vazgeçirtirecek oyu ve milletvekili sayısını almak için 2015'te yapılacak olan genel seçime çok sıkı hazırlanmalıyız. Bu anlamda ilçe kongrelerimizde yenilen teşkilatlarımız hiç durmadan hemen yarın teşkilat çalışmalarına kaldığı yerden sıkı bir şekilde devam etmelidir. Hep birlikte bir yumruk olarak, milletimizin de desteğini alarak 2015 genel seçimlerinden inşallah zaferle çıkacak, hedeflerimize koşarak ilerleyeceğiz.
Sözlerime son verirken Canik'te 6 buçuk yıl aktif İlçe Başkanlığı görevi yapan ve bu görevi bırakan Yılmaz Hocaoğlu kardeşime ve ekibine bugüne kadar partimizde göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan ötürü kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan İlçe Başkanımız Ercan Eler kardeşimize de ve ekibine de hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyor, 3. Olağan Kongremizin partimiz, ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Fuat Köktaş, görevi bırakan Yılmaz Hocaoğlu'na hediye takdim etti.
Yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı.
Yönetim kurulunun ibrası ve tanıtımın ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen isim olan Ercan Eler ile tek liste halinde seçime gidildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Canik İlçesi 3. Olağan Kongresi aday listesi;
Başkan - Ercan Eler, Yönetim Kurulu Üyeleri - Beyhan Özer Akın, Ayhan Sekban, Mustafa Marap, Naci Yılmaz, Muhammed Aydın, Ali Rıza Çebi, Tarık Atik, Mahmut Livaoğlu, Yusuf Birkan, Nurhan Ertekin, Bayram Coşkun, Ali Emre Genç, Erman Akıcı, Gizem Sönmez, Emre Ayaz, Ayşegül Boran Aycan, Ali Rıza Yılmaz, Recep Özden, Ekrem Fırıncı, Aydın Güney, Safiye Öz, Erol Şahin, Rabia Aydağ, Murat Kambur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.