AK PARTİ 7 VEKİL ÇIKARIR!

AK PARTİ 7 VEKİL ÇIKARIR!
AK Parti Genel Merkezi'nden elde edilen bilgiler ışığında 1 Kasım 2015 Milletvekili Erken Genel Seçiminde ...

 Partinin kıl payı Milletvekilliğini kaçırdığı illerde liste değişikliği yapacağı söylemi üzerine aynı durumda olan bir çok ilin yan sıra Samsun'da da aynı durum söz konusu. 7 Haziran'da aday adayı olan ve 1 Kasım'da da aday adaylığını açıklayan Ahmet Okuyucu Gazetemiz DENGE'yi ziyaret etti.

OKUYUCU'NUN POTANSİYELİ
7 Haziran Milletvekili Seçiminde aday adayı olan Kavak nüfusuna kayıtlı, İlkadım Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Okuyucu, 1 Kasım 2015 seçimlerinde aday adaylığı müracaatını yaptı.  Aday gösterilmesi durumunda Samsun'un değil 6 vekil 7 Milletvekili çıkarma ihtimali olduğunu söyledi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI
Kavak doğumlu olan Okuyucu, 2 yaşında ailesinin Havza'ya taşınması nedeniyle ilk ve ortaokulu Havza'da, Lise öğrenimini ise Merzifon'da tamamladı. 1980 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olan Okuyucu, 1994 yılında halkın teveccühü ile İlkadım Belediye Başkanı seçildi.

SAYISIZ HİZMETLERİ VAR
Kavak ve Havza İlçesi halkı tarafından sevilip sayılan ve takdir edilen Okuyucu 40 sene Havza Fakir Fukara Fonu'nda görev yaptı. Diş Hekimleri İlçe Oda Başkanlığında hizmetleri oldu. Diş Tabipliği, Fakir Fukara Fonu, Belediye Başkanlığı Ahmet Okuyucu'yu bölgede sevilen, sayılan, tanınan, aranan kişi hüviyetine ulaştırdı.

BORÇSUZ BİR BELEDİYE
AK Parti camiası içerisinde potansiyeli yüksek kişi olarak bilinen 17 İlçenin mahalle temsilcilerine kadar tanınan ve irtibatı hiç bir zaman koparmayan Okuyucu, Belediye Başkanlığı döneminde 1998 yılı İstatistik Genel Müdürlüğü'nce borcu olmayan ve proje üreten tek belediye olarak İlkadım Belediyesi'ni ilan etti.

17 İLÇEDE TANINIYOR
Meslek, Yardım Fonu, Belediye hizmetlerinde kendisini tanıtıp sevdiren ve takdir edilen, AK Parti ailesine katıldıktan sonra da camia içerisinde kendisini kabul ettiren, Doğduğu ve Görev yaptığı Kavak ve Havza İlçelerinde büyük potansiyele sahip olan Okuyucu'nun 1 Kasım Listesi'nde aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

26. Dönem Milletvekili Aday adayı olan Ahmet Okuyucu'yu tanıyalım:

01.01.1952 yılında Samsun İli Kavak İlçesi Seyit Ali Köyünde doğdum. İlk ve Ortaokulu Havza'da Lise öğrenimimi Merzifon'da tamamladım. 1980 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldum. Askerlik hizmetimi 1981-1982 yılları arasında İstanbul Denizcilik Yüksek Okulu'nda 170. Dönem Yedek Subay Diş Hekimi olarak yaptım.

1983 Yılında Havza İlçemizde Serbest Diş Tabibi olarak göreve başladım. 1994 yılı Mahalli Seçimlerine kadar Havza İlçemizde bu görevi sürdürdüm. 1994 yılında İlkadım sakinlerinin teveccühü ile İlkadım Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı olarak seçildim. 2002 yılında AK Parti'mizin kurucuları arasında Samsun İl İstişare heyetinde bulundum.

AK Parti'mizin 3 Kasım 2002 Genel Seçimleri ile birlikte Ülkemizde Yeni Bir Milat başlamış oldu. 13 sene evvel gerçekleşen büyük demokrasi zaferine, Ülkemizde yerleşik olan Statüko direnemedi. AK Parti'mizin emanet aldığı Millet İradesine halkımız sahip çıkarak, Recep Tayyip Erdouğan'ı, Dünya Liderini seçmiş oldu. En nihayetinde 10 Ağustos 2014 de Cumhurbaşkanı'nın da Millet Eliyle ve Sandıkla belirlenmesi, Milletin tercihi, bütün tartışmalara noktayı koymuş oldu ve Demokrasi mücadelesinde yeni bir dönemi başlattı. Partimizin kurucu Genel Başkanı ve Başbakan'ımız Cumhurbaşkanı seçildi.

AK Parti'miz, Ülkemizin siyasetinde yıllardır özlenen çalışma azmi, feragat ve fedakarlık ruhunu hayata geçirme yolunda emin adımlarla ilerleyen siyasi bir oluşumdur.

Sağ ve Sol'u ile iliklerine kadar Yurt sevgisi ile dolu insanlardan oluşan, İnsana hizmeti her şeyin üstünde tutan seçkin siyasi kadroların odağı olan bir siyasi oluşumdur AK Parti'miz.

Ülkemizi muasır Medeniyetler seviyesine yükseltmek için gece gündüz çalışan tüm ülke insanını kucaklayarak hizmet üretmeyi şiar edinen bir yapılanmadır AK Parti'miz.
 
Yeni Türkiye'nin vazgeçilmez ihtiyacı olan Yeni Anayasayı Aziz Milletimizle buluşturmak için,ülkemizin her ilinde olduğu gibi Samsun'da da liyakatlı, ferasetli, basiretli ve tecrübeli adaylarla Anayasayı değiştirecek sayıdı milletvekilini 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde çıkartamadık. İnşallah 1 Kasım Erken Genel Seçimi'nde bu sayıya ulaşarak Türkiye'nin Yeni Türkiye hedefine ulaşmasına imkan hazırlamış oluruz.

Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan seçilmesi ile Yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açılmıştır.

Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. AK Parti, bu yeni dönemde milletin sesi olmaya, daima milletimizin yanında olmaya ve milletimizin dilini konuşmaya devam edecektir.

Halktan kopmadan, Halkla iç içe Tüm sorunlarını çekinmeden söyleyebileceği bir Evlat, bir Kardeş, bir Abi sıcaklığı ve samimiyet görecekleri vaat ve taahhüdü ile tüm Samsun'lu Hemşehrilerimi ve Teşkilat Mensubu Kardeşlerimi sevgi ve saygı ile selamlarım. Ahmet Okuyucu, Diş Hekimi, İlkadım Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı, 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı.

Ülkemizin çıkarlarını, Milletimizin menfaatlerini, Cumhuriyetimizin değerlerine her şeyin üzerinde tutmak, "Her şey Türkiye İçin" ilkesini özünde benimseyip hayata geçirmek için AK Parti'mizden 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldum.


                                               

                   

                   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum