DEMİRCAN'IN SEHMEN ISRARINA ANLAM VERİLEMİYOR

DEMİRCAN'IN SEHMEN ISRARINA ANLAM VERİLEMİYOR
Sağlık Bakanlığı döneminde köylüsü olması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesine Başhekim olarak atadığı Dr. Emine Sehmen’in görev yaptığı süre zarfında Gazi Devlet hastanesinde sürekli sorunlar yaşanmış olmasına rağmen Ahmet Demircan’ın hala daha Sehmen’in yeniden atanması konusunda ısrar ettiği ve bu ısrarın nedeninin anlaşılamadığı iddia edilmekte

 Sehmen’in Başhekimliğinden kimsenin memnun olmadığı konuşulurken Milletvekili Demircan’ın bu ısrarına anlam verilememekte.

DEFALARCA HABER YAPILDI
Gazi Devlet Hastahanesine Başhekim olduğu günden bugüne kadar sürekli basında gündem olan Dr. Emine Sehmen’in bunca başarısızlığına rağmen Milletvekili Ahmet Demircan tarafından ısrarla görevde tutulmaya çalışılması kamuoyundan büyük tepki almakta. Ahmet Demircan’ın hemşehrisi olmanın dışında en ufak bir meziyeti olmayan ve sürekli olarak kamuoyunun gündeminden düşmeyen Sehmen’in yeniden atanması halinde Gazi Devlet Hastahanesini zor günlerin beklediği iddia edilmekte. Milletvekili Demircanın ısrarından vaz geçip daha liyakatli, daha becerikli bir yöneticinin işbaşına getirilmesi beklentisi kamuoyunda yüksek seviyede bir beklenti haline gelmiş durumda.
 
MİLLETVEKİLLERİ SESSİZ KALIYOR
Sağlık Bakanlığında yapılacak atamalarla ilgili Samsun Milletvekillerinin birçok kez biraraya gelerek atanacak isimleri konuştukları, Gazi Devlet Hastahanesi ile ilgili tüm Milletvekillerinin değişmesi yönünde fikir birliği etmiş olmalarına rağmen Ahmet Demircan’ın İl Sağlık Müdürü ve Gazi Devlet Hastanesi konusunda ısrarlı davrandığı diğer Milletvekillerinin bu duruma sessiz kaldıkları iddia edilmete.

SORUN ŞEHRİN SORUNU
Şehrin en önemli iki kamu hastahanesinden biri olan Gazi Devlet Hastanesinde personelinden hastasına pek çok insanın memnun olmadığı Başhekim Emine Sehmen ile ilgili tek bir Milletvekilinin ısrarına anlam verilememekte. Sorunun Samsun şehrinin sorunu olduğu göz önüne alındığında böyle önemli bir sorun karşısında Ahmet Demircan’ın ısrarına diğer Milletvekillerinin neden sessiz kaldıkları da merak konusu olmuş durumda.
Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum