AHLâKSIZLAR!

AHLâKSIZLAR!
Canik Belediyesi Kasım ayı ilk meclis oturumunda Başkan Genç ile MHP'li Meclis Üyeleri arasında tartışma yaşandı.

Canik Belediyesi Kasım ayı ilk meclis oturumu çok gergin başladı.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç; Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısında ret edilen ve Büyükşehir Belediyesi ile Canik Belediyesi'ni karşı karşıya getiren, “Canik'e Devlet Üniversitesi” yapılması için, üniversite alanını içeren maddede değişiklik yapılarak, tekrardan Canik Belediye Meclisi'ne getirdi.
İmar Müdürlüğü'nden gelen ve değişiklik içeren maddeyle ilgili konuşma yapan Genç;
“ Büyükşehir meclisinde bu maddeyi rant olarak gören, 10 yıl belediye başkanlığı yaptığını söyleyip, belediyenin imar yapıp bir şehri güzelleştirmeye ve zenginleşmeye katkı sağlayacağını bilmeyen AHLAKSIZLAR” demesi üzerine tartışma çıktı.
Kasım ayındaki Büyükşehir Meclisinde MHP grup başkanı olarak bulunan Hasan ARSLAN “Üniversite alanı içerisinde, Ticaret alanı ve konut alanın olması bizde rant olduğu düşüncesini uyandırmıştır. ”demişti.
Bu sözü hatırlayan Canik MHP Grup Başkanı Ali ŞENER, “AHLAKSIZLAR” sözünü size geri iade ediyorum, demesi üzerine, mecliste sert tartışma ortamı oluştu.
Başkan Genç'in Ali ŞENER'e tartışmalar sırasında “Sen bu tavra devam edersen bedelini ağır ödersin ”diyerek tehditkâr hitap etmesi üzerine, tartışma ortamı daha da gerildi, el kol hareketleri havada uçuştu.
Durumun vehametini gören ve ortamı yumuşatmak isteyen Başkan Genç, “Ben sizi muhatap almıyorum ki, size AHLAKSIZLAR diyeyim, benim sözüm SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİNEYDİ. Benim MHP ve CHP'nin oylarına zaten ihtiyacım yok. Benim sözüm kendi partimin Büyükşehir Belediye meclis üyelerinedir.” Demesi üzerine ortam yumuşadı.
Bu defa da top, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine atılmış oldu. Böylece yeni bir tartışma ortamına imkân doğdu. Bakalım, Canik'e yapılması düşünülen Devlet Üniversitesi maddesiyle ilgili Büyükşehir Belediyesi'nde ret oyu kullanan AK Partili meclis üyeleri AHLAKSIZLAR tanımlamasına nasıl cevap verecekleri şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.