Ahlaklı belediyecilik mi?

Ahlaklı belediyecilik mi?
Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney'in seçim sloganı olarak seçtiği “Ahlaklı belediyecilik” sloganı akla daha önce yaptığı kaçak binaları getirdi.

İlkadım bölgesinde kendisine ait eve yaptığı kaçak ilaveler nedeniyle İlkadım Belediyesinin yazdığı 27.09.2017 - 36378001 tarih ve sayılı resmi yazıda “Binanın ruhsat proje ve eklerine aykırı olarak 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. maddeleri gereğince işlem yapılması akıllara 'Ahlaklı belediyeciliği böyle mi yapacak?' sorusunu getirdi

whatsapp-image-2024-03-10-at-16-27-16.jpeg

SÖYLEDİKLERİYLE YAPTIKLARI ÇOK FARKLI
Oturduğu eve kaçak ilaveler yapan ve gazetemiz tarafından gündeme getirildikten sonra İlkadım Belediyesi tarafından yasal işlem başlatılan Adem Güney'in belediyeciliği nasıl yapacağı merak konusu olmuş durumda. Söyledikleriyle yaptıkları çok farklı olan Güney'in ne kadar inandırıcı olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

EVİ BOŞALTMAK ZORUNDA KALMIŞTI
Ulugazi Mahallesi Barış Bulvarı'nda oturduğu evin çatısında kaçak ilaveler yaptıktan sonra hakkında yasal işlemler başlaması sonucu evi boşalmak zorunda kalan Adem Güney'in daha sonra çıkan imar barışından yararlanıp yararlanmadığı da kamuoyu tarafından merak edilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.