ADEM GÜNEY’İN EVİ DE KAÇAK

ADEM GÜNEY’İN EVİ DE KAÇAK

SASA Kafe’nin yüz metrekaresinin kaçak olduğu belgeleriyle ortaya çıkan Adem Güney’in oturmakta olduğu evi de kaçak çıktı. Barış Bulvarı’nda oturmakta olan Adem Güney’in evinin çatı katında yaptığı kaçak yapılaşmayla ilgili bu güne kadar işlem yapılmadığı da belli oldu. Yaptığı her işte kaçak yapılaşmaya alışan Adem Güney’in, kendi kabahatlerini kapatmak için sürekli olarak başkalarının evlerini gündeme getirmesinin nedeni şimdi daha iyi anlaşılmakta.

     ELE VERİR TALKINI KENDİ YUTAR SALKIMI

Her fırsatta başkalarının evlerinin resimlerini çekip “Facebook” üzerinden insanlara yollayan Adem Güney’in, kendi oturduğu evin kaçak olması, “ele verir talkımı kendisi yutar salkımı” yorumlarını akıllara getirmekte. Kimsenin okumadığı bir haber sitesi kuran Güney’in, yaptığı haberleri Facebook reklamları vermek suretiyle insanlara servis etmesi de acziyet olarak nitelendirilmekte.

     KONUŞANA BAKAR MISINIZ?

Facebook üzerinden insanların evlerinin adreslerini vermek suretiyle haber yapıp, “Kaçak kat var” diye servis eden Adem Güney’in, kendi oturmakta olduğu evde kaçak yapılaşmaya gitmesi,” Konuşana bakar mısınız?” söylemini akıllara getirmekte. Kendi işyerinin yanı sıra evinin de kaçak olmasına rağmen hiçbir şey yokmuş gibi insanların evlerinin resmini çekip, reklamlar vermek suretiyle servis eden Adem Güney’in gerçek kimliğini kamuoyu ile paylaşıyoruz, karar değerli okurlarımızındır.

   AMANSIZ MÜCADELEYE DEVAM

Adem Güney’in aslı astarı olmayan haberler yapıp “Facebook” üzerinden servis etmesi konusunda yasalar önünde hesap vermesi bir yana, yaptığı bütün kanunsuz işleri, topluma tüm açıklığı ile anlatmaya kamuoyu adına devam edeceğiz. Amacımız kimseyle özel husumet değil, toplumun gerçekleri tüm çıplaklığı ile görmesidir. Samsun halkının kimin doğru, kimin yanlış olduğunu bilecektir. Mücadelemize amansız ve ara vermeksizin devam edeceğimizi kamuoyuna buradan duyurmak isteriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum