ADEM GÜNEY FARKI MI?

ADEM GÜNEY FARKI MI?
Kaçak yapılaşmaya göz yumuluyor

    Büyükşehir Belediyesi’nin Yörükler beldesinde yıllar önce yapılan binaları kaçak oldukları gerekçesi ile yıkarken Atakum’un göbeğinde bulunan SaSa Cafe’nin büyük bir kısmının kaçak olduğu açık ve net ortadayken ve gazete olarak defalarca haber yapmış olmamıza rağmen hâlâ daha yıkmaması  akıllara Adem Güney farkı mı sorusunu getirdi.

       KAÇAK YAPILAŞMAYA GÖZ YUMULUYOR

       Yörükler beldesindeki gariban insanların yıllardır oturdukları evleri yıkmakta en ufak bir tolerans göstermeyen ve kışın en şiddetli döneminde binaları yıkan Büyükşehir Belediyesi AK Partili Adem Güney’in kaçak olarak iki binayı birleştirip kullanmasından tutun,binalara kaçak olarak yaptığı gecekonduvari eklentilere ve kıyı kenar çizgisi sorununa en ufak bir işlem yapmamış olması akıllara durgunluk verecek boyutta torpil değil de nedir?

          CUMHURİYET SAVCILIKLARI VE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NI GÖREVE DAVET EDİYORUZ

         AK Parti eski İl Başkanı Adem Güney’in sahibi olduğu Atakum’un en işlek bölgesindeki SaSa Cafe’nin kaçak kısımlarını defalarca haber yapmış olmamıza rağmen şu ana dek binaların hâlâ daha yıkılmamış olmasından dolayı Cumhuriyet Savcılıklarını ve İçişleri Bakanlığı yetkililerini göreve davet ediyoruz. Şayet gereği yapılmaz ise biz gazete olarak bizzat Cumhuriyet Savcılıklarına, BİMER’e ve İçişleri Bakanlığı’na müracaat edeceğimizi buradan açık ve net ifade ediyoruz. Ahmet Ufuk ERKAN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum