ADAYLAR SAHNEDE!

ADAYLAR SAHNEDE!
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da aralarında bulunduğu AK Parti Samsun milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

SAMSUN ADAYLARI SAHNEDE
Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda milletvekili adayları il il sahneye davet edildi. Samsun birinci sırada yer alan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile diğer milletvekili adayları isimleri okunarak sahneye davet edildi ve kamuoyuna tanıtıldı. Adaylar el sallayarak halkı selamladı.

TEK AMAÇ, TEK HEDEF
Toplantıda 1 Kasım seçimlerine yönelik değerlendirme yapan Bakan Kılıç, “Türkiyemiz’in, aziz milletimizin teröre karşı tek nefes tek yürek olduğu gibi biz de AK Parti olarak birbirine kenetlenmiş ve tek bir amaç ve tek bir hedefe emin adımlarla gidecek olan birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla 1 Kasım Genel Seçimlerine hazırız” dedi.

HAYIRLI OLSUN
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde girecekleri 1 Kasım seçimlerinden de milletin teveccühü ile alınlarının akıyla çıkacaklarını vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, “Bizleri oylarıyla ve dualarıyla destekleyen aziz milletimize saygılarımı sunuyor, 1 Kasım seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum."şeklinde konuştu. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum