AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!
Hayati Tekin, kendisi hakkında ''proje, siyasi mevta'' diyen Erhan Usta'ya adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Bağımsız aday olup da üçüncü olan Erhan Usta,  Hayati Tekin'e tepki gösterip siyasi mevta ve proje gibi ithamlarda bulunduktan sonra Tekin, "Sayın Mustafa Demir, Erhan Usta'yı imar ve parselasyon paftası diye duvara çakar'' dedi.

SEN KENDİNİ NE ZANNEDİYORSUN?
Usta'nın seçimde bağımsız aday olarak Samsun'un geleceğini yaktığını dile getirerek, ''Bağımsız adaylığını açıkladıktan sonra, biz onu destekleyecekmişiz. Sen kendini ne zannediyorsun? Sayın Mustafa Demir, Erhan Usta'yı imar ve parselasyon paftası diye duvara çakar. Seçim öncesinde ve sonrasında Sayın Demir'e hiçbir eleştiri getirmedi. Bunu bilinçli yaptı. Amacı, şahsi siyasi geleceğini kurtarmaktı ve sanırım bunda başarılı oldu. Yakın dönemde Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partide yer almak için bu girişimde bulundu. Seçimi kaybettikten sonra da farkında olsa da olmasa da bu tezgâhın içinde yer almaya devam ediyor" dedi.

whatsapp-image-2019-04-05-at-19-52-05.jpeg

ÖNCE BU PARANIN KAYNAĞINI AÇIKLA!
Hayati Tekin yaptığı açıklamada Erhan Usta'nın proje olduğunu vurgulayarak, "Bugün ise kıt kanaat yürüttüğüm çalışmalarımı hazırladığım projeler üzerinden değil yaptığım reklam çalışmaları üzerinden laf ediyor, keşke projeleri konuşsaydı. Sayın Usta utanmadan diyor ki sosyal medyaya neden ağırlık vermişim. Sosyal medyaya ağırlık verirken birilerine mi soracağım? Kendisine paraları birileri verdiyse önce onu açıklasın. Bana çamur atarak işin içinden çıkmaya çalışıyor. Benden 5 kat fazla reklama para harcadı. Önce o, harcadığı bu paranın kaynağını açıklasın.'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum