AÇIK YOL YOK !

AÇIK YOL YOK !
Samsun Kaptanoğlu Sokak üzerinde iki haftadır yolu işgal eden ve trafiği felç eden vinç büyük tepki çekti

GÜNLERDİR ORADA
Samsun İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Kaptanoğlu Sokak üzerinde bulunan bir iş merkezinin ışıklandırma ve cephe tadilatı için bina önüne sabitlenen vinç, 15 gündür yerinde duruyor. Hem yayalara, hem araçlara, hem de esnafa adeta işkence haline gelen vinç işgalinin mağduriyeti, tüm şikayetlere rağmen giderilmedi. Kaptanağa Sokak'tan İstiklal Caddesi'ne çıkmak isteyen araçlar, ne yapacaklarını şaşırmış durumda. 

ESNAF ŞİKAYETÇİ DE...
Büyük bir aymazlıkla yolu işgal eden, günlerdir de oradan kımıldatılmayan vinçten esnaf şikayetçi. Şikayetçi esnafın, ropörtaj vermek istememesi, fotoğraflarının çekilmesine izin vermemesi de garip karşılandı. Mağduriyetinin giderilmesini gün sayarak beklemek istemeyen esnafın ayağına kadar gelmiş habercilere sadece dert yanması, hatta bazılarının yetkilileri bile aramadıklarını söylemesine anlam verilemedi. 

HALK PERİŞAN
Kimse şikayetçi olmasa bile, sokağın ortasında, vatandaşı yayasıyla, araç sahibiyle rahatsız eden, işini güçleştiren hatta bir iş yapılmasını imkansız kılan bu "kütle"nin, yetkililerce bari görülmesi, oradan kaldırılıp bu karda kışta oluşan mağduriyeti gidermesinin gerektiği de vatandaşlarca dile getirildi.  Emrah ŞAHİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.