A Milli Futbol Takımı hazırlıklarına başladı

A Milli Futbol Takımı hazırlıklarına başladı
A Milli Futbol Takımı, 12 Eylül Salı günü Japonya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına Eskişehir'de yaptığı antrenmanla başladı.

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde dün karşılaştığı Ermenistan ile 1-1 berabere kalan ay yıldızlılar, Belçika'da Japonya ile yapacağı özel maçının hazırlıklarını Eskişehir Yeni Stadyumu'nda gerçekleştirdi.

Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçiren Kerem Aktürkoğlu ile hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilen Abdülkerim Bardakcı, aday kadrodan çıkarıldıkları için antrenmanda yer almadı.

aa-32111191.jpg

Ermenistan maçında ilk 11'de yer alan futbolcular ile karşılaşmada rakip oyuncuyla çarpışması sonucu kaşı açılan İrfan Can Kahveci, kamp yapılan otelde yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Teknik direktör Stefan Kuntz, yardımcıları ve futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Daha sonra antrenmana başlayan milli oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada maç ve şut çalışması yaptı. Kuntz, antrenman sırasında bazı futbolcularla yakından ilgilendi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.