90 DAKİKA DESTEK VERELİM

90 DAKİKA DESTEK VERELİM
Yılport Samsunspor Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni, hafta sonu oynanacak olan Sancaktepe Futbol Kulübü müsabakası için taraftarları maça davet etti.

Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Aykut Çepni, cumartesi akşamı saat 19.00’da oynayacak olan Sancaktepe Futbol Kulübü maçının önemine değinerek, taraftarlara çağrıda bulundu. Aykut Çepni, “Şampiyonluk yolunda Cumartesi günü kendi evimizde karşılaşacağımız Sancaktepe Futbol Kulübü maçını kazanmamız için takımımızın 12’nci oyuncusu olan taraftarlarımızı da tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz. Cumartesi günü stadı doldurarak takımımıza 90 dakika destek verelim” dedi.

tribun-001.jpg

"MORAL VERELİM"
1 hafta içerisinde 3 karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Aykut Çepni, “Cumartesi günü Sancaktepe Futbol Kulübü maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası maçı için Çarşamba günü deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacağız. O maçın ardından yine deplasmanda pazar günü Zonguldak Kömürspor müsabakasına çıkacağız. Takımımızın 1 hafta içerisinde 3 maç yapacak ve bunların 2’sini deplasmanda oynayacak. Taraftarlardan isteğimiz takımımızı kupa maçına ve Zonguldak deplasmanına moralli gönderelim” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.