9 YAŞINDAKİ KIZA TACİZDEN 2.5 YIL HAPİS

9 YAŞINDAKİ KIZA TACİZDEN 2.5 YIL HAPİS
SAMSUN'da ayakkabı tamircisi 48 yaşındaki Fahrettin A., beş yıl önce 9 yaşında olan komşusunun kızı E.E'yi taciz ettiği suçlamasıyla 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi'nde 2009 yılı Şubat ayında meydana gelen olayda, E.E., annesine ait ayakkabıları tamir ettirmek için Fahrettin A.'nın dükkanına gitti. Burada iddiaya göre Fahrettin A. küçük kızı dudaklarından iki kez öptükten sonra 5 TL vererek gönderdi. E.E. olanları annesine anlattı. Anne polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Fahrettin A., Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. 6 ay cezaevinde kalan ve üzerine atılan suç vasfınını değişme olasığı dikkate alınarak tahliye edilen 2 çocuk babası sanık savunmasında kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fahrettin A. savunmasında, "Ayakkabılarını tamir ederken kendisine karnesinin nasıl olduğunu sordum. Teşekkür belgesi aldığını söyledi. Ben de kendisini tebrik ettim. Bu sırada dükkanda arkadaşım da vardı. Böyle bir şey yapmadım. Bu çocuğun annesini evine erkekler aldığı için şikayet etmiştik. O da bana bu iftirayı atarak para koparmaya çalıştı" dedi.

Anne Satu M. ise daha önceki celselerde şikayetçi olmadıklarını da dile getirerek, "Kızım neden böyle bir şey dedi ben de anlamadım. İlk gün o kızgınlıkla gidip şikayetçi olduk. Ancak sanığı yıllardır tanırım. Böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Kızım kendisini yanlış anlamış olabilir" diye konuştu. Mahkeme, sanığa 12 yaşından küçük kız çocuğunu taciz etmek suçundan 2.5 yıl hapis cezası verdi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.