81 İLDEN 81 ESER SERGİSİ

81 İLDEN 81 ESER SERGİSİ
İlkadım ilçesindeki Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu 19 Mayıs 1919’un 100’üncü Yılı etkinlikleri kapsamında 81 ilden 81 eserin katıldığı proje resim sergisi düzenledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Binasının alt katında bulunan sergi salonunda açılan sergide konuşma yapan okul Müdürü Seydi Ahmet Kılıç , “Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100’üncü Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz görsel sanatlar öğretmeni sorumluluğunda Eylül ayında projemizi başlattık.  Türkiye’nin 81 ilinden 81 okulumuzla iletişime geçtik. Bu okullardaki öğrenciler 19 Mayıs’ın 100’üncü Yılı temalı resimler yaparak bize bu resimleri ulaştırmıştır. Bugün burada 81 ilimizden gelen bu resimlerin sergisini açmaktayız” dedi.

img-5232-001.jpg

"OKUL OLARAK İLKLERİ BAŞARDIK"
Bu proje ile 19 Mayıs’ın 100’üncü Yılı etkinlikleri kapsamında bir farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Kılıç,” Bunu da başardığımıza inanıyorum. Sergimizde 19 Mayıs kurtuluş mücadelesi ruhunun güzel ülkemizin dört bir köşesindeki minik yüreklerden yansımalarını görmekteyiz. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Elif Tanyer olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize, projeye katılım gösteren ülkemizin dört bir yanındaki okullarımıza teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

img-5234-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.