7 Haziran çocukların ve gençlerin seçimi

7 Haziran çocukların ve gençlerin seçimi
AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarının Atakum ilçesinde sürdürdü.

Karaaslan, "7 Haziran çocukların ve gençlerin seçimi olacak. Onların nasıl bir Türkiye'de yaşayacağını belirleyecek bir seçim olacak" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan seçim çalışmalarına Atakum ilçesinde devam etti. Karaaslan beraberindeki partililerle birlikte Alpaslan Bulvarı, Lozan Caddesi, Azerbaycan Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla buluştu.

Çiğdem Karaaslan, yaptığı seçim çalışmasında vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Karaaslan seçimlere sayılı günler kaldığını belirterek, "7 Haziran seçimleri ülkemizin demokrasi tarihi açısından çok önemli bir seçim olacak. Seçimlere sayılı günler kala bütün teşkilatlarımız ve 9 aday olarak biz çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Çatkapı ziyaretlerimizi yapıyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz. Parklarda bahçelerde bizeri görmek mümkün. Türkiye'nin her yerindeyiz" dedi.

Seçimlere kadar gitmedik yer bırakmayacaklarını belirten karaaslan, "Önümüzde çok tarihi bir gün var. Bu seçim çocukların ve gençlerin seçimi olacak. Onların nasıl bir Türkiye'de yaşayacağını belirleyecek bir seçim olacak. Biz sandığa giderken bu bilinçle gitmeliyiz. Ailelerimizi sandığa gitmesi için teşvik ederken bu bilinçle teşvik etmeliyiz" diye konuştu.

Karaaslan gezisinde yaşlılara tesbih, çocuklara boyama kitabı ve oyuncak hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.