6 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

6 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
Zonguldak'ta tanımadığı kadını darbederek yaraladığı iddia edilen sanık hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kentte 30 Temmuz 2022'de işten çıktıktan sonra özel bir hastane önünde oturan bir çocuk annesi Gamze Kavraz'ın (34) darbedilmesine ilişkin Ümit K. (21) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ümit K. hakkında "kasten yaralama" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, 1. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Sanığın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

- Olay

Zonguldak'ta 30 Temmuz 2022'de işten çıktıktan sonra kentteki özel bir hastane önünde oturan bir çocuk annesi Gamze Kavraz (34), tanımadığı bir kişi tarafından darbedilmişti.

Başına aldığı darbeyle yüzünü yere çarparak vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve iki dişi kırılan Kavraz'ın, tedavisinin ardından şikayetçi olması üzerine polis ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Olay yeri ve çevredeki güvenlik kameralarından şüphelinin Ümit K. olduğunu belirleyen ekipler, çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen zanlıyı gözaltına almıştı.

Tutuklanan şüpheli, daha sonra adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.