6 kilo 720 gram kokain ele geçirildi

6 kilo 720 gram kokain ele geçirildi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kartal Cevizli Mahallesi'nde torbacı adı verilen uyuşturucu satıcılarına yönelik 4 Aralık Perşembe günü operasyon düzenledi.

33 adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlara Çevik Kuvvet, Özel Harekat ve polis helikopteri de destek verdi.
OPERASYON POLİS KAMERASINDA
Helikopter destekli düzenlenen operasyon polis kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde özel harekat polislerinin bir evin kapısını kırarak içeri girmesi, bir şüpheliyi gözaltına alma anları yer alıyor. Şüphelinin cep telefonunu pencereden dışarı attığı tespit ediliyor. Evde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde bulunuyor. Başka bir eve düzenlenen baskında ise dedektör köpeği Nayt görev alıyor. Nayt'ın tepki verdiği yerde yapılan aramada da bir miktar uyuşturucu bulunuyor. Operasyon kapsamında 138 gram gram hint keneviri, 3 extacy hap,1 adet ruhsatsız tabanca, 20 mermi ile 1 adet pompalı tüfek ve 16 adet fişek ele geçirildi. 6 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 1 kişi tutuklandı.

6 KİLO 720 GRAM KOKAİN
Narkotik polisinin Şişli ve Fatih'te düzenlediği 2 ayrı operasyonda 6 kilo 720 gram kokain ele geçirildi. 3'ü yabancı 4 kişi gözaltına alındı, 1 kişi tutuklandı, 3 kişinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

HAVALİMANINDA OPERASYON
Narkotik polisinin yine 4 Aralık Perşembe günü Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği operasyonda Japonya'ya uyuşturucu götüreceği tespit edilen bir kişi takibe alındı. İnterpol ile ortak yapılan operasyonda Sırbistan vatandaşı Zoran Nediç gözaltına alındı. Nediç'in valizinde zulalanmış 3 kilo 31 gram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucuyu Avrupa üzerinden Japonya'ya götüreceği belirtilen Nediç tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.