54 GÜN SONRA POLİSE TESLİM OLDU, TUTUKLANDI

54 GÜN SONRA POLİSE TESLİM OLDU, TUTUKLANDI
SAMSUN'un Atakum İlçe Belediyesi'nde 54 gün önce tartıştığı mesai arkadaşı Emre Gürdal'ı tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçan 35 yaşındaki Serkan Altay, olayda kullandığı tabancayla birlikte bugün polise teslim oldu.

Altay, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay 54 gün önce Atakum Belediyesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Atakum Belediyesi'nde şirket elemanı olan ve şoförlük yapan Serkan Altay, kendisine kötü davranan garaj amiri Emre Gürdal ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce şüpheli tabancayla ateş ederek Gürdal'a 4 el ateş etti. Karnından ve kolundan aldığı üç mermiyle ağır yaralanan Gürdal ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Gürdal tedavisinin tamamlanmasının ardından hastaneden bir süre önce taburcu edildi.

Şüpheli 54 gün polisten kaçtıktan sonra bugün olayda kullandığı tabancayla birlikte teslim oldu. İfadesinde, "Emre ağabeyle iş konusunda tartışırken, elini cebine attı. Ben de elini cebinden çıkartmasını söyledim. Elini cebinden çıkartmayınca ben de üzerimdeki tabancayı çıkarttım. Bu sırada kavgaya müdahale edip bizi ayırmak istenen bir kişi, 'Yapma sakın' diyerek elime vurup tutmak istedi. Bu sırada silah patladı. Emre ağabeyi karnından vurulmuş gördüm. Şoke oldum. Bu olay istemeden başıma geldi. Sonuçta bir bedel ödeyeceğim. Ama kesinlikle vurma niyetim yoktu" dedi.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Serkan Altay, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.