5 yılda çözemediğiniz hangi sorunu çözebileceksiniz?

5 yılda çözemediğiniz hangi sorunu çözebileceksiniz?
AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, "Atakum'da çözemediğiniz hangi sorunu çözebileceksiniz? Atakum'a hangi yatırımı getirebileceksiniz? Yatırımın telaffuzunu dahi yapamadılar geçmiş beş yılda, halen daha yapamıyorlar." dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, Atakum Küçükkolpınar Mahallesinde miting havasında gerçekleştirilen mahalle buluşmasında konuştu.

ozlem-3.jpeg

"Çözemediğiniz hangi sorunu çözebileceksiniz?"
Özlem Maraş şunları kaydetti: "Çok ilginçtir, Atakum'u beş yıldır yönetemeyen zihniyet, sadece kılık değiştirip yeniden bir beş yıl göreve talip olabiliyor. Sanki bu geçen beş yılın sorumluluğu başkalarındaymış gibi hareket edebiliyor, sorunların farkında olduklarını söyleyebiliyorlar. Sadece belediye başkanının değiştiği, diğer her şeyin aynı kaldığı göstermelik bir düzenleme ile Atakum'da çözemediğiniz hangi sorunu çözebileceksiniz? Atakum'a hangi yatırımı getirebileceksiniz? Yatırımın telaffuzunu dahi yapamadılar geçmiş beş yılda, halen daha yapamıyorlar. Çünkü öyle bir dertleri yok. Öyle bir hedefleri yok. Öyle bir vizyonları yok. Yine benzer şekilde sırf kamuoyunu manipüle etme amaçlı anket sonucu paylaşan başka bir zihniyet daha var Atakum'da." dedi.

ozlem-4.jpeg

"Bu kadar basit mi bu işler?"
Maraş, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Milletin gönlüne girememiş şimdiye kadar da şimdi anket manipülasyonu ile gönülleri fethedecek. Seçim çalışması deyince, vatandaşın huzuruna çıkıp projelerini anlatmayı anlamamış bu arkadaşlar. Seçim sürecinin hangi aşamasında hangi manipülasyona başvururuz diye düşünmüşler ve kendilerine bir takvim belirlemişler. 'Şu tarihte rakiplerin afişlerini keseriz, zarar vermeye çalışırız. Baktık olmadı, kendi afişlerimizi kesip mağduru oynarız. Hatta yetmez, bunu haber de yaptırırız' diye plan yapmışlar. Uyguluyorlar. Hayretle izliyoruz ama böyle. Yetinmiyorlar, kendi yaptırdıkları anketlerden çıkan sonucu üçle dörtle çarpıp, sonuç yayınlıyorlar. Akıl alır gibi değil. Kimse de inanmıyor zaten. Hayır anlamadığım, pazar günü seçim olacak. Sandıktan bir sonuç çıkacak. Bu arkadaşlar o zaman nasıl bir savunma yapabilecekler. İnsanların yüzüne nasıl bakabilecekler? Yani kazanmayı bırak kazandı algısı oluşturmak için bile her şey mübah m? Bu mu yani? Bu kadar basit mi bu işler? Atakumlu hemşehrilerimizi bu kadar hafife almak olur mu? Ne diyelim, bizim görevimiz Atakum'u uyarmak. Kararı Atakumlu hemşehrilerimiz verecek."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum