5. boyutta yaşamaya hazır olun

5. boyutta yaşamaya hazır olun
Karadeniz'in ilk 5 boyutlu sineması, görkemli bir açılışa sahne oldu. İlk defa 5 boyutlu film izleme imkanı bulan Samsunlular, eşsiz bir deneyim yaşadı

Vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde İstiklal Caddesi üzerinde açılışı yapılan Fun Time 3 D sinemaya girenler, yaşadıklarına inanamayarak salondan çıkıyor.
TAMAMEN GERÇEKÇİ EFEKTLER
Gerçekçi olma özelliği ile dikkat çeken sinemada, üç boyutlu gözlüklerin sağladığı görüntü efektlerinin yanı sıra izlenen filmdeki yağmurun, rüzgarın, dumanın hissedilmesi de izleyicilerin ayrı bir heyecan yaşamasına neden oluyor.
KARADENİZ'DE BİR İLK
Karadeniz'de ilk defa böylesi bir sinemanın olduğunu belirten Fun Time yetkilileri, tüm Samsunluları bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet etti. Yetkililer tarafından sinema ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gerçekçi bi macera! Her yaştaki gençler, sıkı tutunun. Seni hiç canavar yuttumu? Uzayda hızlı trenle gezdin mi?
Okyonusun derinliklerinde köpek balıklarndan kaçtın mı? Daha önce 3 boyutlu sinamaya gitmiş olabilirsin. Peki şimdi5. boyuta geçmeye ne dersin? Bu sinamada rüzgarlar, sular, dumanlar gerçek. Birbirinden heyecanlı pek çok macera başka hiçbir yerde yaşayamayacağınız bir deneyimle 5D Sinama'da"
SIRIKLI ADAM İLE TANITIM YAPTI
5 boyutlu sinemanın açılışını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaparken, açılış boyunca vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. ABS Sanat ekibi, birbirinden değişik şovlarla açılışa katılanları eğlendiriken, özellikle sırıkla yürüyüş yapan animatörler büyük ilgi gördü.