45 DAKİKADA GELEN MAĞLUBİYET

45 DAKİKADA GELEN MAĞLUBİYET
Kırmızı-beyazlı takımda kötü oyun ve kötü gidiş devam ediyor. Yılport Samsunspor, BAL ekiplerinden Çarsambaspor ile oynadığı hazırlık maçında farklı bir mağlubiyet aldı.

Kırmızı-beyazlı ekip Çarsambaspor ile hazırlık maçı yaptı. Çarsamba İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Furkan Köse, Cenk, şahin, Ramazan Çevik, Enes, İrfan, Oğuz, İshak, Onur, Bünyamin ve Muhammet Beşir ile 11'i ile çıkan Yılport Samsunspor sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

ss1_9439.jpg ss1_9434.jpg

SAMSUN İKİNCİ YARIDA ÇÖKTÜ
İlk yarısı 1-0 Yılport Samsunspor’un üstünlüğü ile tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında kırmızı-beyazlı ekip skor üstünlüğünü de kaybederek sahadan farklı bir skorla ayrıldı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir karşılaşmanın ikinci yarısına kaleci Furkan - Nurullah değişikliği ile başladı. Dakikalar 50'yi gösterdiğinde ise Nuri, Savaş ve Erhan Kartal forma şansı buldu.

ss1_9295.jpg

10 KİŞİ TAMAMLADI
55’inci dakikada Nuri sakatlanarak çıkmak zorunda kaldı. Böylece Yılport Samsunspor maçı 10 kişi tamamladı. Yılport Samsunspor'un tek golü 44’üncü dakikada Ramazan Çevik’ten gelirken, Çarsambaspor’un gollerini ise 53’üncü dakikada Ahmet Keleş, 57 ve 75’inci dakikada Ramazan Taş ve 62’nci dakikada Kemal Sabri kaydetti.

Soner Süren

ss1_9374.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum