CİTY MALL RUHSATSIZ AÇILIYOR!

CİTY MALL RUHSATSIZ AÇILIYOR!
Vahap Çelik’in her inşaatında yaptığı uygulamanın aynısını City Mall AVM’de yaparak 1/500’lik imar uygulama planı henüz Büyükşehir Meclisinden geçmeden ruhsatsız açılış yapmaya çalıştığı iddia edildi.

AVM’nin boy boy açılış ilanları ve afişleri her yerde boy gösterirken resimlerdeki starların toplumun ahlak kurallarına ne kadar uyduğu da kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

1-1-189.jpg

BÜYÜKŞEHİRLE PROTOKOL İMZALAYACAK
Vahap Çelik’in yaptığı City Mall Alışveriş Merkezinin kaçak olan 4200 metrekarelik kısmı için Büyükşehir Belediyesine hisse vereceği, ayrıca kaçak olan kısmına isabet eden 4200 metrekarelik arsa alıp Belediyeye hibe edeceği, bunları yaptıktan sonra 1/5000’lik imar planının Büyükşehir Belediye Meclisinden geçeceği öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi’nin bu protokol sonucunda aylık yüz bin lira civarında gelir elde edeceği ve yapılacak tüm bu işlemlerin resmi olarak yapıldıktan sonra imar planının geçeceği öğrenildi.

YAYGARA ÇIKARANLARDA SES SEDA YOK
Her fırsatta Büyükşehir Belediyesinin aleyhinde yayın yapan bazı gazetelerin City Mall’da bulunan kaçak kısımlarla ilgili en ufak bir yayın yapmamalarının aldıkları reklamlar olduğu iddia edilmekte. Yayın politikalarını menfaatlerine göre düzenleyen bu tür basın organlarının City Mall AVM’deki kaçak kısımlarla ilgili en ufak bir haber yapmamış olmaları bunun açık ve net delili olarak kamuoyunun gözünden kaçmadı.

171882.jpg

İSTEDİKLERİNİ ALAMADIKLARINDAN YAYGARA ÇIKARIYORLAR
City Mall Alışveriş Merkezinin 4200 metrekare kaçak kısmını bilmelerine rağmen sesleri çıkmayan ve en ufak bir haber yapmayan bazı basın yayın kuruluşlarının Büyükşehir Belediyesinden istedikleri desteği alamadıkları için sürekli yaygara çıkardıkları bir kez daha ortaya çıkmış durumda. İlkeli gazetecilik gereği City Mall Alışveriş Merkezi ve Vahap Çelik’in yaptığı tüm kaçak inşaatlarla ilgili haber yapan tek gazetenin DENGE Gazetesi olduğu da kamuoyu tarafından bir kez daha tescil edilmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum