3 PUAN İÇİN SALDIR SAMSUNSPOR

3 PUAN İÇİN SALDIR SAMSUNSPOR
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in beşinci haftasında lider İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. 19 Mayıs Stadyumunda saat 13.30'da başlayacak mücadelede kırmızı-beyazlılar galibiyet için mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak TFF 1.Lig'e yükselen Yılport Samsunspor, sezon boyunca her maça konsantre olabilmek için hem mental hem de fiziksel açıdan hazırlıklarını tamamladı. Milli takım arasına Akhisarspor'u 1-0 yenerek giren Samsunspor bugün lider İstanbulspor'u ağırlayacak. Maç öncesinde 8 puanda bulunan kırmızı-beyazlılar 9 puanlı lider İstanbulspor'u devirerek zirveye ulaşmak istiyor.

manset-1-042.jpg

EKSİK OYUNCULAR
Yılport Samsunspor'da Hafta başında Kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan Veli Çetin, Ange Plumain ve Gökhan Alsan'ın son test sonuçlarının negatife döndü ancak izolasyon süreçleri devam eden 3 oyuncu İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan Tomane de sakatlığı sebebiyle görev alamayacak.

 

DÜDÜĞÜ TOKAT ÇALACAK
Bugün saat 13.30’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor – İstanbulspor A.Ş. mücadelesini Ankara bölgesinden üst klasman hakem Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Bersan Duran yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mustafa Hakan Belder görev alacak. Mücadele TRT SPOR'dan ekranlara gelecek.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.