3 çocuk annesi kazada can verdi

3 çocuk annesi kazada can verdi
Üsküdar'da sabah saatlerinde kaza yapan bir minibüsten atlamak isterken kafasını yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak feci şekilde can veren Sonay Demircan'ın (26) sigortasız çalıştığı iddia edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne iş yapan taşeron bir firmada günlük 40 lira yevmiyeyle çalıştığı belirtilen Demircan'ın 3 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Sonay Demircan'ın 40 liraya ve sigortasız çalıştığını belirten yakını Necati Demircan, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı bir firmaya iş yapıyor. Yol kenarındaki çiçekleri dikiyorlar. Sabah yine çiçek bırakmak için yola çıktılar. Günlüğü 40 liraya çalışıyor. Sigortası da yok. Böyle çalışan bir sürü insan var. 3 çocuk annesi bir kadın.” dedi.

Feci kaza saat 08.30 sıralarında Uzunçayır Metrobüs Durağı Kadıköy İstikameti'nde meydana gelmişti. İddialara göre Bayram Usta'nın kullandığı 34 BT 9952 minibüs kontrolden çıkınca ön koltukta oturan Sonay Demircan (26) paniğe kapılarak atlamak istedi. Kendisini camdan dışarıya atmaya çalışan genç kadının kafası önce yol kenarındaki işaret tabelasına çaptı. Yaklaşık 100 metre boyunca sürüklenen minibüsteki Sonay Demircan'ın kafası daha sonra demir bariyerlere vurdu. Bir süre sonra duran minibüsteki genç kadının kafası parçalandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri minibüsün ön koltuğundaki kadının can verdiğini belirledi. Olay sırasında minibüsten atlayarak kurtulan sürücü Bayram Usta ise polis tarafından gözaltın alındı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.