3. araba sahibini bekliyor

3. araba sahibini bekliyor
Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outlet alışveriş merkezi Lovelet AVM'nin başlattığı 'Şans Küresi ile Anında Araba Kazan' kampanyası devam ediyor.

Kasım ayında başlayan kampanyada şanslı iki müşterisine çekilişsiz kurasız 0 km 2 araç hediye eden Lovelet, 3. arabayı kazanacak şanslı müşterisini bekliyor.
Sürpriz kampanya ve hediyelerle müşterilerinin yüzünü güldüren 'Fiyatları Küçülten Outlet' Yaşam Merkezi Lovelet, Samsun'da herhangi bir idareye bağlı olmadan beklemeden anında arabayı veren ilk avm oldu. Kasım ayında start verilen 'Şans Küresi ile Anında Araba Kazan' kampanyası kapsamında kısa sürede iki talihliye araç kazandıran Lovelet AVM, 3. araba kampanyasını başlatmıştı. Çekilişsiz kurasız gerçekleşen kampanyaya katılmak için Lovelet kartı sahibi olmak ve 100 TL'lik alışveriş yapmak yeterli oluyor. Alışveriş karşılığında şans kulesi içindeki anahtarlardan aracı açanı bulan şanslı talihli, 35 bin TL değerindeki Citroen c-Elysee'nin sahibi olacak.
Daha öneki talihliler olan Muzaffer Ak ve Çetin Saltık, araçlarını teslim alırken, kazanacak 3. talihli ise henüz çıkmadı. Kampanyaya araç sahibini bulana kadar devam edeceklerini ifade eden Lovelet AVM Genel Müdürü Hale Düzdemir Acıtaş, en kısa sürede 3. arabayı da vermek istediklerini söyledi. 17 günde iki araba vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Genel Müdür Düzdemir,'' Müşterilerimize hep ilkleri yaşatıyoruz. Çok mutluyuz. 17 günde iki araç verdik. 3. araç kampanyamıza başlıyoruz. İnşallah en yakın zaman da 3. aracımızı taliplimizle buluştururuz. Çekiliş, kura, beklemek yok. 100 TL alışveriş yapıp seçeceği anahtarla kilidi açan arabanın sahibi olacak. Şuan heyecanla ve merakla üçüncü talihlimizi bekliyoruz. Küre içinde açan anahtarı bulan kişiye o an anahtarı verip evine hediyesiyle yollamayı istiyoruz. İnsanları aylarca bekletmeden şanslarını anında denemeleri istiyoruz. Araba kampanyasının akabinde diğer sürpriz kampanyalarımız başlayacak. Herkesi, Lovelet'i izlemeye davet ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.